Loading...
Interieur

Al je favoriete foto’s aan de muur

Je wilt je woonkamer een persoonlijk tintje geven. Een eigen sfeer en uitstraling toevoegen aan de slaapkamer of juist een plekje creëren in de keuken waar je weg kunt dromen bij je meest favoriete foto’s. Aan foto’s vaak geen gebrek. Met onze smartphone maken we de ene na de andere foto en deze slaan we op om vervolgens langzaam maar zeker te vergeten. Wil jij die foto’s en momenten niet vergeten, maar juist een plekje geven in je woning. Laat ze dan afdrukken en geef ze een eigen plekje in je huis.

 

Een muur vol foto’s

Na het afdrukken van je favoriete foto’s heb je waarschijnlijk een hele stapel. Teveel om allemaal in een lijstje te stoppen. Een origineel idee, is een heuse fotocollagewand. Kies een bepaald stuk muur van je woonkamer of je keuken of misschien wel de muur in het toilet en plak de foto’s tegen de muur. Je kunt ze allemaal recht en strak tegen elkaar plakken, maar door ze elkaar wat te laten overlappen, krijg je een speels effect. Het grote voordeel hiervan is dat je alle foto’s kwijt kunt en behangen is niet meer nodig!

 

Meerdere lijsten bij elkaar

Ben je juist op zoek naar een wat strakkere en modernere uitstraling, dan kun je ervoor kiezen meerdere fotolijsten bij elkaar te plaatsen. Door dezelfde fotolijsten in een symmetrisch geheel bij elkaar te plaatsen krijg je die gewenste uitstraling. Helaas kun je niet alle foto’s kwijt en zullen de afmetingen hetzelfde moeten zijn. Wil je een wat meer klassieke en speelse sfeer in je woonkamer, dan zijn verschillende fotolijsten ook een goed idee. Door deze bij elkaar te hangen, vormen de verschillende lijsten toch één mooi geheel. Je meest waardevolle foto’s hebben zo een mooi plekje in je kamer gevonden.

 

Foto’s netjes en geordend in een collagelijst

Maar het kan nog eenvoudiger. Heb jij uit jouw stapel afdrukken een selectie weten te maken? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om meerdere fotolijsten te kopen. Een ander, vaak goedkoper alternatief, is een Collagelijst. In deze lijst kun je meerdere foto’s plaatsen en je hoeft alleen deze lijst maar op te hangen. Waar de kans op scheef hangende lijstjes bij een groep fotolijsten erg groot is, is dat bij een collagefotolijst uiteraard niet zo. Deze collectie foto’s hangt in één lijst en geeft jouw mooiste ervaringen en momenten weer. De collagelijsten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, dus passen ze in elk interieur. Of je nu houdt van strak, zwart en modern of juist witte klassieke tierelantijntjes je voorkeur heeft, met een collagelijst kun je alle kanten op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *