Loading...
Interieur

Bank en fauteuile trends.

Stoffen

Rijke, pluche fluwelen stoffen zijn er zeker om te blijven, omdat huiseigenaren moediger worden met kleur en textuur. Matte fluwelen stoffen in effen kleuren, zoals groenblauw, zijn het meest populair, maar dit wordt snel gevolgd door de meer klassieke fluwelen textuurafwerking die een look vol karakter en charme biedt. De dominante trend voor vintage en upcycling betekent dat we voor 2021 waarschijnlijk meer van deze noodlijdende afgewerkte stoffen een heropleving zullen zien.

Kleuren

Interessant is dat steeds meer mensen afstappen van het grijs (dat het nieuwe beige was geworden) ten gunste van rijke aardetinten, zoals roest, groen en blauw. Met een wereldwijde focus op het behoud van het milieu, zullen invloeden van de natuur waarschijnlijk tot ver na 2020 in alle delen van het huis worden toegepast. Een welkome en verfrissende vervanging voor de gedurfde, verzadigde tinten die we de afgelopen jaren hebben gezien, zoals warm roze. Om een rustgevend gevoel in het huis te bereiken, kies je voor zachte en gedempte turquoise tinten in de belangrijkste woonruimtes.

Ontwerp

3-delige suites behoren tot het verleden – klanten willen meer eclectisch zijn over de manier waarop ze hun huis inrichten en inrichten. Niets hoeft meer te kloppen; het hoeft niet meer dezelfde kleur, vorm of patroon te hebben. Het leent zich voor de voortdurend veranderende rol die ons huis nu speelt. Woonkamers moeten veelzijdig, zintuiglijk en tactiel zijn, dus het gelaagd maken van gemengde vlaktes met een verscheidenheid aan texturen is een ideale manier om dit te bereiken met meer gereguleerde en formele ontwerpen die niet langer relevant zijn voor onze woonbehoeften. Injecteer persoonlijkheid in je kamer met een Draaifauteuil Mirage Savona van Eichholtz. Dit is een echte eyecatcher en een topper qua design en een van de beste Eichholtz fauteuils.

Kijk voor meer trends en inspiratie op blogwonen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *