Loading...
Interieur

Breng accenten in de kamer door gebruik van boekensteunen

Als decoratie artikel is de boekensteun nog niet zo bekend. Je staat er bij het inrichten van je woonkamer, werk- of studeerkamer niet bij stil dat je met een paar leuke boekensteunen eenvoudig accenten kunt leggen. Het effect van een paar boekensteunen is hetzelfde als het gebruik van decoratie artikelen zoals kandelaars, vazen, een klok of verlichting. Combineer deze gebruiksartikelen en decoratie artikelen tot een geheel en bepaal op deze wijze de sfeer van je kamer.

Waarom juist boekensteunen in het interieur gebruiken?

Boekensteunen verenigen nuttige en aangename eigenschappen met elkaar. Het nut van een boekensteun is eenvoudig. Je kunt er de boeken, maar ook tijdschriften, dvd’s, puzzels en spellen, mee ondersteunen. Door een of meerdere boekensteunen te gebruiken blijven boeken mooi rechtop staan in de kast. Zeker als je veel boeken hebt dan is het belangrijk om ze goed gerangschikt te houden om te voorkomen dat er steeds omgevallen boeken in de kast liggen. Tijdschriftverzamelaars weten dat tijdschriften niet vanzelf blijven staan. Met ondersteuning van een boekensteun kan een reeks tijdschriften toch netjes in de boekenkast of zelfs op een boekenplank worden neergezet. Naast het nuttige karakter hebben boekensteunen nog een eigenschap. Ze kunnen in onnoemelijk aantal designs worden ontworpen. Zijn er metalen boekensteunen verkrijgbaar in allerlei verschijningsvormen, ook stenen (of keramieken) boekensteunen zijn er in allerlei vormen en kleuren. Voor de inrichting van je interieur beschik je over een bijna onuitputtelijke bron om de gewenste accenten te leggen. Gebruik je veel zwarte accenten in je interieur? Zwarte boekensteunen zijn populair en dus in diverse designs te koop.

Waar koop je de leukste boekensteunen?

Er zijn meerdere webshops en winkels die boekensteunen (zoals zwarte boekensteunen) in hun assortiment hebben. Een van die webshops is Kadogalerie.nl. Met een webshop en een winkel in Haarlem kunnen zij zich specialist noemen in cadeau artikelen en decoratie artikelen zoals boekensteunen. Bekijk op de website het assortiment en verbaas je over de diversiteit ervan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *