Loading...
InterieurWonen

Een geautomatiseerde receptie voor het kantoorpand

Een geautomatiseerde receptie voor het kantoorpand

Automatisering wordt steeds belangrijker. Er moeten steeds meer werkzaamheden uitgevoerd worden, waardoor medewerkers voortdurend in de weer zijn. Tegelijkertijd zal de receptie ook nog veel tijd in beslag gaan nemen als er voortdurend bezoekers langskomen. Medewerkers moeten hierdoor de werkzaamheden stilleggen om iemand binnen te laten. Je kunt de receptie echter ook automatiseren door middel van een Dahua video intercom. Dankzij deze automatisering zal iedereen voldoende tijd overhouden om aan het bedrijf te besteden en kunnen de bezoekers toch op een goede manier ontvangen worden. Het brengt ook direct meer veiligheid met zich mee.

 

Meer tijd overhouden voor werkzaamheden

Een video intercom zorgt ervoor dat de deuren automatisch geopend kunnen worden voor bezoekers. Er hoeft niemand meer bij de receptie te zitten en medewerkers hoeven de werkzaamheden niet stil te leggen om naar de deur te lopen. Door op een knop te drukken kan de deur namelijk opengedaan worden en kan iemand die kant op lopen. Daarnaast zijn het ook geen onnodige bezigheden meer. Je ziet dankzij de camera namelijk wie er voor de deur staat, waardoor je sneller kunt bepalen of je de deur wilt openen of niet. Indien je het niet vertrouwt, blijft de deur gewoon gesloten.

 

Minder vervelende situaties op de werkvloer

De video intercom kan daarnaast meer veiligheid voor jezelf en jouw medewerkers opleveren. Je ziet wie er voor de deur staat, waardoor je sneller kunt beslissen of je iemand toe laat of niet. Bij situaties die je niet vertrouwt, hoeft de deur niet meer open. Vervelende situaties zullen hierdoor minder vaak voor gaan komen. Indringers moeten dan veel moeite gaan doen om de deur open te krijgen, waardoor hulpdiensten ook al gealarmeerd kunnen worden. Uiteindelijk zal de beveiliging van het gebouw altijd naar behoren gaan werken en worden de werkzaamheden op een goede manier uitgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *