Loading...
Keuken

Keukentrappen

De keukentrappen zijn het meest gebruikte hulpmiddel in het huishouden om overal goed bij te kunnen. Ze zijn in ieder geval ook het meest veilige hulpmiddel.

Veilige keukentrappen

Helaas gebeuren er in het huishouden veel ongelukken wanneer mensen op een bepaalde hoogte moeten werken. Te vaak wordt even een krukje of stoel gepakt om iets van een bovenste plank te kunnen pakken. Of men gaat op de leuning van de bank staan om een lampenbol te vervangen. Met een veilige keukentrap voorkom je veel ellende. Deze trappen zijn in praktische maten leverbaar zodat er voor iedere situatie een oplossing is. Omdat je ze kunt inklappen nemen ze niet veel ruimte in beslag.

Soorten keukentrappen

Een enkele huishoudtrap is het meest voorkomende trapje. Dit trapje heeft aan 1 zijde treden. Daardoor is het een licht en praktische trap die je snel en makkelijk verplaatst. Een trap die treden heeft aan beide zijden noemen we een dubbele werktrap. Hij is wel wat zwaarder. Maar door de treden aan beide zijden laat je de trap wat vaker op zijn plaats staan. Je beklimt hem namelijk van beide zijden zodat je toch overal goed bij kunt komen. Als laatste werktrap is er de plateautrap. Bij deze trap lopen de zijkanten van de trap door tot boven de laatste trede. Hierdoor sta je toch veilig op de bovenste trede en kun je net iets hoger komen.

Materiaal van de trap

Keukentrappen zijn verkrijgbaar in aluminium en hout. Dat geldt voor alle varianten die we je hierboven hebben uitgelegd. De keuze van het materiaal is persoonlijk. Een houten trap voelt warmer aan en wordt ook vaak gezien als aanvulling als decoratie in het huis. Een aluminium trap is lichter en makkelijker te verplaatsen. Het materiaal voelt wel koud aan. Voor de stevigheid maakt het niets uit welk materiaal je kiest. Beide soorten zijn beide stevig en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Koop je keukentrappen bij Van Eldik Ladders.

Ook de keukentrappen koop je bij Van Eldik Ladders. In het magazijn staat altijd een grote voorraad trappen klaar voor gebruik. Dus wil je snel aan de slag dan haal je deze trappen zelf op in Ochten. Heb je vragen over het veilig gebruiken van een trap? Of wil je advies over welke trap het meest geschikt is voor jou situatie? Neem dan contact op met Van Eldik Ladders. Of kom even langs in de werkplaats in Ochten. De koffie staat klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *