Loading...
BadkamerInterieurWonen

Voor de perfecte optie kun je zelf je nieuwe badkamermeubel samenstellen

Ben je opzoek naar het perfecte badkamermeubel? Er zijn allerlei verschillende stijlen, formaten en prijzen op dit gebied. Het is echter niet zo makkelijk om een combinatie te vinden van deze aspecten die je helemaal gelukkig maken. Je kunt echter ook zelf een badkamermeubel samenstellen. Dat geeft je de mogelijkheid om de juiste afmetingen, kleur, stijl en extra’s zelf te combineren binnen jouw budget. Je bent op die manier verzekerd van vakwerk maar krijgt toch een uniek badkamermeubel in je huis.

Toegankelijk, simpel en aantrekkelijk 

De kernwaarden van bathroommanufactory.com hebben veel te maken met toegankelijkheid. Via deze website kan iedereen een badkamermeubel vinden dat bij hen past. Je kunt er namelijk zelf verschillende aspecten van je nieuwe aankoop samenstellen. Dat doe je door de configurator te gebruiken. Daarin kun je een breedte, stijl/budget en kleur kiezen die bij jouw badkamer en huishouden past. Je krijgt ook de optie aangeboden om een kast toe te voegen achter de spiegel. Daarmee kun je extra opslagruimte creëren.

Extra opties om het uniek te maken

Nadat je de basis keuzes hebt gemaakt kun je extra’s toevoegen aan het geheel. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende handvaten voor de kastdeuren mogelijk. Je kunt ook kiezen om de inbegrepen kunstmarmeren wastafel te vervangen door stijlvol porselein. Voor extra lichteffecten kun je ledlampjes laten plaatsen in de spiegel. Tijdens het samenstellen zul je al merken dat het badkamermeubel dat zich vormt perfect bij jou en je badkamer past.

Je hoeft zelf bijna niets te doen

De bestelling voor het unieke badkamermeubel van je dromen wordt door de verkoper gemonteerd en verzonden. Je hoeft dus zelf niets meer in elkaar te zetten. Het hele meubel komt bij jou aan waardoor je enkel vier gaten hoeft te boren om de onderdelen te installeren. Bij het vastschroeven sluit je alles waterdicht af met een siliconenegel. Op de website staan video’s die je kunt volgen om een optimaal resultaat te garanderen. Dit is de eenvoudigste manier om zelf een perfect badkamermeubel samen te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *