Loading...
Bouwen & VerbouwenInterieurKeukenWonenWoonkamer

Waarom kiezen voor een visgraatvloer?

Waarom kiezen voor een visgraatvloer

Ga je binnenkort verhuizen of ben je toe aan iets nieuws in je interieur? Kies dan voor een nieuwe parketvloer. Deze handige vloeren kun je in eindeloos veel verschillende patronen leggen, zoals bijvoorbeeld een visgraat. Een visgraat vloer is tegenwoordig een van de populairste vloeren. Veel mensen kiezen voor dit type patroon, omdat het vele voordelen met zich mee brengt. Zo kun je de vloer eenvoudig toepassen in elke kamer en het zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt. Bovendien past het naadloos bij diverse soorten interieurstijlen, zoals traditioneel, modern of industrieel.

Hoe ziet een visgraatpatroon eruit?

De visgraatvloer is een soort parketvloer en heeft wortels die eeuwen teruggaan. De visgraatvloer is duidelijk te herkennen aan een opstelling van rechthoekige blokken wat op een visgraat lijkt. Deze vloer is geïnspireerd door de natuur en dit klassieke patroon zeker een statement maken in je woning.

Waarom zou ik kiezen voor een visgraatvloer?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning of kantoor? Of ga je binnenkort een keer verhuizen? Dan is het zeker waard om een visgraatvloer te overwegen vanwege hun veelzijdigheid, tijdloosheid en reeks kleuren, altijd passend bij je persoonlijke interieurstijl.

Laat een visgraatvloer een kamer groter lijken?

Door het patroon van de visgraatvloer zal elke kamer groter lijken, met name kleinere of smallere ruimtes zoals een gang of een hal. Dankzij de illusie van beweging die wordt gegeven, werkt deze stijl geweldig in kleinere ruimtes. Kies voor een lichter gekleurde visgraat om donkere ruimtes helderder en opener doen lijken, wat altijd een bonus is.

Waar kan ik een visgraatvloer gebruiken?

Dankzij de veelzijdige look van de visgraatvloer kun je deze bijna alle kamers van je huis gebruiken. In de gang, hal, slaapkamer of woonkamer.  De enige kamer die je moet vermijden is je badkamer, omdat deze helaas niet waterbestendig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *