Loading...
Keuken

Welke kleur past in jouw keuken?

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken voor een keuken. De bedoeling is dat je een mooie en goede kleur kiest voor een lang termijn. Je koopt of maakt een keuken voor een langere tijd, want het is niet een bedrag dat je leuk vindt om uit te geven. Dus welke kleur wordt het?

Wat dacht je van een witte keuken?

Waarom een witte keuken? Dan kan je toch snel zien wanneer het vies is en heb je het gevoel dat het nooit opgeruimd is. Nou, je kan het ook van de andere kant bekijken. Wit staat voor frisheid en juist dat het er clean uit ziet. Het hoeft niet standaard wit te zijn. Je kan eens kijken wat voor materialen jou aan spreken en of wit dan daar goed bij past.

Een crème kleurige keuken

Je wilt wel een lichte kleur, maar het mag een warmere uitstraling hebben dan wit. Dan kan je eens kijken wat je van de kleur crème vindt. Het is tijdloos, past bij vele woonstijlen en je kan het vaak combineren met andere kleuren en soort keukenapparatuur.

Strak in het zwart

Niet iedereen houdt ervan en het zou misschien niet helemaal bij een mooie oude boerderij passen, maar een zwarte keuken in een modern huis kan een eyecatcher zijn. Het ziet er strak en stijlvol uit wat bij jouw stijl past. Je kan dan eens kijken of je dan van een matte kleur zwart houdt of toch liever een zwarte hoogglans zou toepassen in de keuken.

Mooi rood is niet lelijk

Je ziet vaak de kleur zwart, wit en een pasteltint terugkomen, zoals crème, maar een primaire kleur? Lekker brutaal en lef om dit te doen. Het is nog niet zo raar om een rode keuken te kiezen, want de kleur rood stimuleert je eetlust  en hoe handig is die kleur dan wel niet in de keuken?

Dat is het leuke aan kleur. Zoek het eens op waar het allemaal voor kan staan. Dat kan ook nog eens jouw keuze beïnvloeden voor wat jij zou kiezen. Anders kan je misschien wel inspiratie op doen bij exclusieve keuken in Eindhoven of andere steden bijvoorbeeld. Ga eens langs of in gesprek en deel jouw ideeën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.