Loading...
Interieur

Woonidee – Een vloer van mozaïektegels!

De vloer is bepalend voor de uitstraling van je woning. Misschien heb je voor de woonkamer al een prachtige houten of PVC-vloer uitgezocht, maar ben je nog op zoek naar een geschikte badkamervloer. Aan de andere kant wil je misschien graag een andere vloer in de keuken of de hal, omdat je dat mooier of praktischer vindt. In dat geval zijn mozaïektegels wellicht wat voor jou: kleine tegels in elke denkbare kleur of vorm, mogelijk zelfs verwerkt in een uniek patroon! 

 

Mozaïek als wand- of vloertegel

 

Mozaïek is in allerlei vormen, kleuren en formaten beschikbaar. Alhoewel alle mozaïek geschikt is voor op de wand, kan niet elke tegel op de vloer. Mozaïek met een glanzende afwerking is bijvoorbeeld niet geschikt als vloertegel, omdat de glanzende laag erg krasgevoelig is. Matte mozaïektegels kunnen meestal wel op de vloeren van licht-betreedbare ruimtes, zoals de bad- of slaapkamer, maar niet altijd op vloeren waar veel gelopen wordt. In dat geval kies je voor een mozaïektegel die dubbelhard gebakken is, zoals de London-mozaïek van The Mosaic Factory

 

Tegels met antislip-laag

 

De London-mozaïek van TMF is niet alleen dubbelhard gebakken, maar ook voorzien van een antislip-laag. Dat betekent dat deze tegels ook heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de douche, waar ze de kans op uitglijden verkleinen. De London-mozaïek is bovendien door en door gekleurd én bestand tegen vorst. Je kunt deze mozaïek dus niet alleen op de vloer, maar ook buiten gebruiken. Denk daarbij aan gevelbekleding of zelfs in een (openbaar) zwembad. De London-collectie is bijzonder uitgebreid qua kleur en vorm, dus je kunt alle kanten op met je design. Denk daarbij aan mozaïek in alle unikleuren, met een hexagon, vierkante, ronde of rechthoekige vorm. 

 

Mozaïekvloer met maatwerkpatroon

 

Een vloer met mozaïek is natuurlijk al bijzonder op zich, maar wist je dat The Mosaic Factory ook maatwerkpatronen met de London-mozaïek levert? Dat betekent dat jij een compleet eigen design kunt samenstellen voor jouw vloer. Dit design kan alle soorten letters, figuren en motieven bevatten: als jij het kunt bedenken, kunnen zij het leveren. Zo levert The Mosaic Factory ook veel maatwerkvloeren voor bedrijfspanden, met daarin het logo van het betreffende bedrijf verwerkt. Meer weten over een maatwerkvloer met mozaïek? Neem dan contact op met The Mosaic Factory! 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *