Loading...
Geen categorie

De beste huidverzorgingsproducten voor jou

Pestle & Mortar is een Iers merk dat belooft schoonheidsroutines te vereenvoudigen door eenvoudige en effectieve producten te gebruiken. Dit merk combineert zowel een passie voor effectieve ingrediënten als de voorouderlijke kennis van de Indiase geneeskunde. Daarom bevatten de formules van Pestle and Mortar alleen de noodzakelijke ingrediënten om resultaten te produceren, waardoor verschillende problematische ingrediënten achterblijven.

Dit is een 100% veganistisch en dierproefvrij merk, vrij van ingrediënten zoals parabenen, siliconen en synthetische geurstoffen. Gezien het uitgangspunt van het merk, is het perfect voor liefhebbers van huidverzorging. Ook voor degenen die resultaten willen en niet te veel geld of tijd aan hun routines willen besteden. De producten Pestle and Mortar zijn verkrijgbaar bij Esther van Maanen.

Pestle and Mortar producten

Als we het hebben over een assortiment met slechts negen producten, moet het gemakkelijk zijn om uw favorieten te kiezen. Er is één ding dat je moet weten over Pestle & Mortar: het ontvangen en openen van een van hun producten is een luxe ervaring. De verpakking is gewoon zo perfect, met cilindrische dozen met deksels die zachtjes schuiven om het product te onthullen. En na het openen van het product, komt de tijd dat u het product daadwerkelijk opent en gebruikt. Dit wordt meestal gevolgd door verliefd worden op het merk.

Maar laten we het dan over de producten hebben. Als ik een product van het merk zou moeten kiezen, zou ik degene kiezen die mij bekeerde: Pestle & Mortar Recover Eye Cream. Het is perfect om eerste rimpels te bestrijden en de oogcontour diep te hydrateren. Bovendien heeft deze oogcrème een pompje waarmee u de perfecte hoeveelheid oogcrème kunt ophalen. Evenzo is een andere die mensen onmiddellijk ertoe aanzet om van het merk te houden, Pestle & Mortar Superstar Retinoid Night Oil. Dit is een olie met retinol die rimpels bestrijdt en helpt bij het behouden van een gezonde huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *