Loading...
Tuin

De beste manieren om tot rust te komen

Heb jij er een lange dag op zitten? Grote kans dat je er behoefte aan hebt om even tot jezelf tot rust te komen. Omdat thuiskomen en meteen achter de televisie gaan zitten nu al te vaak gebeurt, geven wij wat tips ter inspiratie om op andere manieren je rust thuis te vinden.

Doe een workout

Als je zelf wat fitness apparaten thuis hebt, is het heerlijk om alle zorgen van de dag even van je af te sporten! Ren een stukje op de treadmill of train je biceps. We begrijpen dat de drempel om hieraan te beginnen vrij hoog kan zijn, dus even alleen rekken of strekken helpt ook! Zo ben je lekker bezig en gefocused op het sporten en dit geeft jou de mogelijkheid om je hoofd lekker leeg te maken.

Ga een stukje zwemmen

Als je thuis een zwembad in de achtertuin hebt, is dit ideaal. Neem een duik in het koude water en relax even lekker! Als de zon schijnt is het dan ook lekker om op een luchtbed in het water te liggen met een muziekje op. Dat is heerlijk genieten. En als je zwembad wat groter is, loont het ontzettend om even baantjes te trekken. Dit is niet alleen lekker, het is ook nog eens gezond en een workout waarbij je vele spieren traint. Wanneer ga jij een thuis zwembad halen?

Ga een potje poolen of darten

Een pooltafel is een plezier voor in huis – dat weten we allemaal! Maar het kan ook heel ontspannen zijn om even het spel te spelen, hetzij in je eentje of tegen iemand anders. Het spelen van een spel helpt om even lekker te ontspannen en niet aan je werk te denken. Hetzelfde geldt voor darten. Door je te focussen op de pijltjes ben je lekker bezig en dit is even een sportieve manier om je hoofd leeg te maken na een lange dag.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *