Loading...
InterieurWonen

Denk je aan samenwonen? Lees dan verder!

Denk je aan samenwonen? Lees dan verder!

Heb je een fijne relatie zoals eva jinek relatie en voorspelt je liefdes horoscoop 2021 alleen maar goeds? Misschien denk je dan aan samenwonen. Het is natuurlijk superfijn om dat veel vaker met je lief samen te zijn. Maar hoe doe je dat met het interieur? Jullie moeten je beide prettig voelen in het huis wat nu jullie gezamenlijke thuis wordt. Hoe creëer je een gezamenlijk interieur? Wij geven hier graag wat tips over.

Moodboards

Een goede eerste stap, als jullie dit niet al heel goed weten van elkaar, is om beide een moodboard te maken met wat jullie zelf zien als ideale interieur. Ga hierbij volledig voor je eigen stijl. Bekijk daarna elkaars moodboards en bespreek samen wat jullie mooi vinden aan elkaars moodboard. Zit er overlap in de stijl? Passen de kleuren toevallig mooi bij elkaar? Of moeten er grote compromissen gesloten worden? Maak daarna een gezamenlijk moodboard met elementen uit beide stijlen en vooral de elementen die jullie allebei mooi vinden.

Huidige meubels

Nu jullie een goed beeld hebben van wat jullie individueel, en nog belangrijker wat jullie allebei mooi vinden kunnen jullie gaan kijken naar de spullen die jullie al in huis hebben. Welke spullen vinden jullie allebei mooi? Wat vinden jullie verschrikkelijk in het huis van de ander en zie je het liefst nooit meer terug? Begin hier ruim voor de verhuizing mee, zo kun je ervoor zorgen dat alles wat je niet houdt een mooi nieuw plekje kan krijgen. Jullie hebben nu natuurlijk twee sets van alles, maar dat zul je niet allemaal nodig hebben.

Aanvullen met nieuwe spullen

Om jullie nieuwe interieur helemaal af te maken en helemaal gezamenlijk te maken, moet je de overgebleven spullen aanvullen met nieuwe spullen. Hoewel je natuurlijk technisch gezien van alles al twee setjes hebt, is het erg leuk om een paar items helemaal opnieuw aan te schaffen. Hiermee maak je het huis helemaal één gezamenlijk geheel. Doe dit bijvoorbeeld met een nieuw vloerkleed, een nieuwe bank of een nieuw bed.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *