Loading...
Wonen

Drie verrassende ideeën voor wonen

Iedereen wilt natuurlijk zo comfortabel mogelijk wonen. Toch willen we ook tevens dat alles stijlvol is. Gelukkig kunnen we die twee tegenwoordig gemakkelijk combineren. Je hebt bijvoorbeeld een goedkoop vloerkleed met prachtige ontwerpen die je huis zowel comfortabeler als esthetisch aantrekkelijker maken. Lees verder voor woonideeën die net wat verrassender zijn, van tuinkleden tot huisdieraccessoires en deurklinken.

Tuinkleed

Als je op zoek bent naar een tuinkleed , kan het slim zijn op bij de goedkope sectie vloerkleden te kijken. Een goedkoop vloerkleed als tuinkleed zorgt ervoor dat je geen bakken met geld uitgeeft aan een speciaal tuinkleed. Er wordt vaak gebruik gemaakt van het idee dat een tuinkleed zwaar en robuust moet zijn, maar soms betaal je alleen voor dat idee zo veel. Een tuinkleed moet in principe aan een paar eisen voldoen. Het moet niet erg zijn als het vies wordt. Het moet een dik kleed zijn waar een beetje vocht niet meteen doorheen komt en je moet hem natuurlijk mooi vinden! Een goedkoop vloerkleed of zelfs tweedehands vloerkleed kan dan een fijne oplossing zijn.

Huisdieren

Heb je wat vrolijke viervoeters in je huis en baal je van de uitstraling van hun accessoires? Kijk dan eens of je zelf een mand of kussen kan maken. Is je huisdier gehecht aan een bepaalde plek om te liggen, dan kan je daar een mooie geruite wollen deken of plaid neerleggen. Zo raakt hij daaraan gewend en kan je bepalen wat zijn of haar favoriete plaid wordt. Ook is het makkelijk om de voer- en drinkbakjes van je huisdier wat stijlvoller te maken. Porselein is misschien niet het handigste materiaal, maar blik of emaille is stevig genoeg en oogt toch anders dan de de standaard waterbakken die de meeste huisdiereigenaren hebben.

Kleine aanpassingen

Net zoals het veranderen van de accessoires van je huisdier, kan je zelf kleine aanpassingen maken waardoor jouw woning een samenhangende sfeer krijgt. Heb je bijvoorbeeld sinds je verhuizing al dezelfde deuren en deurklinken, probeer dan eens om de deurklinken te vervangen. Deuren kunnen erg bepalend zijn voor de uitstraling van de ruimte. Heb je bijvoorbeeld standaard gladde deuren met grijs chrome deurklinken, bedenk dan eens wat een verschil dat kan zijn als dit paneeldeuren zouden zijn met een prachtig zware deurklink in mat zwart. Een paneeldeur kan je eenvoudig zelf maken door een lijst bij een bouwmarkt te halen en die op de deur te plakken en vervolgens de deur bij te verven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *