Loading...
Keuken

Een zomers gevoel in de keuken

De winter is voorbij en we zijn allemaal weer toe aan de zomer. Hoe lekker is het dan als je de zomer ook een beetje in huis haalt. Dit doe je bijvoorbeeld met zomerse accessoires, bloemen en zomerse kleuren in je huis. Lees onderstaande tips hoe jij jouw keuken omtovert in een zomers paradijs.

Een vrolijke achterwand

Niks geeft een meer zomers gevoel dan een vrolijke achterwand in je keuken. Kies bijvoorbeeld voor een keukenachterwand van glas met een bloemenprint of een mooie zonsondergang foto. Hiermee heb je het hele jaar door natuurlijk een zomers gevoel in je keuken. Door de vrolijke, gezellige en warme kleuren is je keuken een heerlijk paradijs om in te zitten.

Lichte, zomerse kleuren

Donkere kleuren geven vaak een stormachtig en winters gevoel. Kies voor een zomers gevoel daarom voor lichte en zomerse kleuren. Kies bijvoorbeeld lichtgekleurde handdoeken met bloemetjes en lichtgekleurde ovenwanten en pannenlappen. Het huishoudelijke werk wordt er natuurlijk niet anders van, maar met een zomers gevoel is alles leuker!

Bloemen

Het perfecte accessoire voor een zomers gevoel zijn natuurlijk bloemen. Kies voor vrolijke, gekleurde bloemen. Pluk veldbloemetjes en zet ze in een vaasje op tafel, of koop natuurlijk een mooie bos bij de bloemist. Nep bloemen zijn een goed alternatief als je geen groene vingers hebt of allergisch bent voor bloemen. Verder kun je zomerse dingen aan de muur hangen, zoals een kalender met zomerse foto’s of een leuke poster.

Serviesgoed aanpassen

Hoe lekker is het om koffie te drinken uit zomerse kopjes. Wissel je koffiekopjes om voor vrolijke, gebloemde koffie kopjes. Hiermee drink je een heerlijk kopje koffie met een zomers gevoel! Een ander leuk idee is een zomers dienblad om je kopjes op te zetten. Zo pas je met kleine accessoires de hele uitstraling van je keuken aan.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *