Loading...
Interieur

Haal nu design in huis met Eyye meubels

Ben je op zoek een eyecatcher in huis? Houd je van designmeubelen? Wil jij nieuw Nederlandse talent ook een kans geven? Kijk dan eens bij Eyye meubels.

 

Het platform voor Dutch design

Bij Eyye meubels krijgen Nederlandse designers de kans om hun dromen waar te maken en hun ontwerpkunsten te laten zien. Zij krijgen de kans om designmeubelen te ontwerpen, ontwerpen waar we over tientallen jaren nog steeds over praten. De klassiekers van de toekomst. Zij krijgen de kans om innovatieve meubels te ontwerpen. Design met een eigentijdse look. Design die voor iedereen toegankelijk is en design wat iedereen graag wil aanschaffen. Designmeubelen voor een eigentijds en persoonlijk interieur.

 

Onderdeel van de Dutch Quality Group

Eyye meubels is onderdeel van de Dutch Quality Group. Dat betekent dus dat de meubels die verkocht worden bij Eyye meubels allemaal ontwikkeld, maar ook geproduceerd worden door de Dutch Quality Group. Zij hebben een eigen productielocatie in Waalwijk waar al deze designmeubelen op Nederlandse bodem geproduceerd worden. Omdat Eyye meubels de productie zelf in handen heeft, kan ook de kwaliteit gegarandeerd worden. Alle meubels en accessoires worden geproduceerd met de beste materialen en modernste technieken. 

 

Van begin tot eind, een Nederlands Designproduct

Bestel je meubels bij Eyye meubels, dan heeft u dus gegarandeerd een echt staaltje Nederlands Design in huis. Ontworpen door een Nederlandse ontwerper en geproduceerd bij een Nederlandse productielocatie. Zowel de meubels als de accessoires zijn een volledig Nederlands product. Hoe bijzonder is het, dat u een echt compleet Nederlands design aan uw interieur kunt toevoegen?

 

Snel in huis

Nieuwsgierig naar al het Nederlandse Design wat wij aanbieden. Kijk dan eens op de website van Eyye meubels. Hier vindt u alle designmeubelen en accessoires die wij aanbieden. Heb je iets gevonden wat je graag aan je huis wilt toevoegen? Maakt u zich geen zorgen om een lange levertijd. Omdat wij de productie zelf in handen hebben, kunnen wij onze designproducten snel leveren. Binnen enkele weken heeft u uw product in huis.

 

Eyye meubels koopt u ook voordelig bij Kokwooncenter.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *