Loading...
Interieur

Geen gedoe met gordijnen

De zon is iets waar iedereen van moet kunnen genieten, maar te veel van het goede is ook niet goed. Ken je het? Net die ene zonnestraal die gericht staat op jouw kussen of nét dat korte stukje tussen de gordijnen die ervoor zorgt dat de zon naar binnen glipt. Veel zon of weinig zon, lichtdoorlatend of verduisterend, tuin op het zuiden of toch niet? Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over hoe de zon een rol moet spelen binnen zijn of haar huis. Een huis dat is ingericht naar de wens van de bewoner kan onbewust toch veel betekenen voor het genot en de rust in het huis.

Plisségordijnen dé verloren oplossing

Er wordt vaak gezocht naar de perfecte gordijnen maar de kleuren, afmetingen en de soorten stof blijken hier toch vaak een struikelpunt. Een noodzakelijk onderdeel van het huishouden hoeft geen punt te zijn waartegen op wordt gekeken bij het vormgeven of verversen van de huishoudelijke look. Plisségordijnen bieden hier dan toch vaak de oplossing. Deze decoratieve, vaak wat simplistische gordijnen garanderen een oplossing voor elk raam. Plisségordijnen kunnen volledig op maat gemaakt worden en kunnen de bekende eisen van originele gordijnen perfect dragen. Zo kan er gekozen worden voor lichtdoorlatend maar ook verduisterend materiaal met daarbij verschillende keuzes in kleur. De bevestiging en bediening van een plisségordijn kunnen zelfs naar wens gekozen worden. De gordijnen kunnen zonder het gebruik van een boor worden opgehangen  Er kan ook worden gekozen om de plisségordijnen vochtwerend of juist warmte werend te maken. Dus perfect voor elke soort ruimte!

De zoektocht van offline naar online

Hopeloos rondlopen in dure designer woonwinkels of de iets te praktisch ingestelde bouwmarkten om de juiste meubels of gordijnen met de juiste kenmerken te vinden is niet voor iedereen weggelegd. Online shoppen daarentegen maakt de laatste jaren het gat tussen de behoefte van de klant en het aanbod van de online winkel steeds kleiner. Steeds meer mensen beginnen en eindigen hun zoektocht bij online woonwinkels. Het brede scala aan keuzes en personaliseerbare producten biedt de klant eindeloze opties om uit te kiezen. Op het gebied van raamdecoratie is er dus voor iedereen de juiste oplossing te vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *