Loading...
Tuin

Hoe geef je je tuin een vleugje kleur?

Tropische tuin ideeën maken het gemakkelijk om je tuin een exotische uitstraling te geven door warme, botsende kleuren te mengen met dramatisch architectonisch gebladerte. Wanneer veel vaste planten beginnen af ​​​​te sterven, kunnen tuinen er uitgestorven uitzien. Je tuin tropisch maken is een eenvoudige manier om leven aan de randen van je tuin toe te voegen. Als je planten koopt die klaar zijn om te groeien, zal je tuin de rest van de zomer een exotisch gevoel hebben. Het is een eenvoudige manier om meer kleur en interesse toe te voegen aan je tuin ideeën die tot de eerste nachtvorst aanhouden. Een manier om je tuin eruit te laten zien als een plaats van kleur, is door tuinmeubelen toe te voegen. Je kunt een tuinset of tuinstoel kopen die het beste bij je tuin past.

Gebruik felle kleuren

Geef je neutraal gekleurde meubels een gedurfde kleur met buitenverf om een ​​saaie tuin op te fleuren. Het is een leuke manier om een ​​zonnige middag door te brengen en kost een stuk minder dan het kopen van een geheel nieuwe set-up. Zoals hier te zien is, geven fel gele kleuren een ruimte meteen een tropisch gevoel, zeker als ze omringd zijn door veel groene planten. Een haag kan het werk goed doen, maar een levende muur kan sneller zijn en je kunt hem beplanten met verschillende soorten planten om het op een jungle te laten lijken. Je kunt ook felgekleurde tuinmeubelen zoals die van Tuinmeubelshop toevoegen om op een gemakkelijke manier een vleugje kleur aan je tuin toe te voegen.

Palmbomen kunnen je tuin opvrolijken

Je kunt tropische tuin ideeën gebruiken, zelfs als je maar een kleine binnenplaats, patio of balkon hebt om mee te werken. Als je veel grote potten dicht bij elkaar zet en deze vult met palmen, kun je het op een tropische border laten lijken. Er zijn veel planten die het goed doen in containers. Je kunt bijvoorbeeld de Europese waaierpalm, de pygmee-dadelpalm of de zilverzaagpalmetto proberen. Ook vinden deze types het niet erg als het even wat koeler wordt.

Een gekleurde parasol toe

Het hebben van een van de beste tuinparasols is altijd een goed idee voor de warmere maanden. Ze zijn een gemakkelijke en aantrekkelijke manier om schaduw en beschutting te bieden zonder veel vloeroppervlak in beslag te nemen. Als je een tropische tuin wilt, profiteer dan van de kans om een ​​ontwerp te kiezen dat bij het thema past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *