Loading...
Badkamer

Hoe richt jij je badkamer in?

Als je gaat verhuizen is alles inplannen en organiseren een hele klus. Zeker als je het huis zelf mag inrichten de muren mag plaatsen zullen er de nodige keuzes gemaakt moeten worden. Hoe groot wordt de slaapkamer? Wil je nog ergens een kantoortje plaatsen en natuurlijk de badkamer. De badkamer is vaak het ondergeschoven kindje en moet dan ook in ruimte inleveren. Dit is zonde, maar gelukkig kan je de badkamer heel efficiënt inrichten.

Alleen het essentiële

Als je je badkamer gaat inrichten moet je goed nadenken wat je allemaal echt gaat gebruiken. Een luxe bubbelbad klinkt erg aanlokkelijk, maar als je eigenlijk nooit in bad zit is het erg zonde van de ruimte én je portemonnee. Als je niet zo’n badmens bent kan je meer aandacht besteden aan een grotere douche. Andersom werkt het natuurlijk ook, als je graag na het sporten of na een lange dag in een warm bad zit, moet je je zelf ook verwennen en een mooi bad aanschaffen.

Ruimte en licht

Als je badkamer niet zo groot is zijn er een paar trucjes om het toch groter en openlijk te laten lijken. Een grote spiegel helpt enorm en dat is ook eigenlijk een essentieel onderdeel in elke badkamer. Zorg er ook voor dat er voldoende verlichting en lichtinval is, zodat je na een lekkere douch fris aan de dag kan beginnen!

Efficiënt opbergen

De badkamer ziet er meestal als volgt uit: Een wasbak met een spiegel, douche, wc en misschien een bad. Dit lijkt niet veel, maar je hebt vaak niet zoveel ruimte. Ook moet je nog veel typische badkamerspullen kwijt kunnen zoals handdoeken, gel, haarlak, etc. Dit kan je handig opbergen met zwevende badkamermeubels aan de muur. Zo hangt het bijvoorbeeld gedeeltelijk over het bad heen, maar staat het niet in de weg! Zo weet je zeker dat je jouw badkamer optimaal inricht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *