Loading...
Woonkamer

Je opdekdeur opknappen

Ieder huis heeft ze wel: binnendeuren in een kozijn. Hoewel een huis vaak standaard opdekdeuren bevat, heb je unieke alternatieven. Zo kun je je deur vervangen door een stalen opdekdeur. Deze deuren met glas zorgen onder andere voor ruimtelijkheid. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je huidige opdekdeur op te knappen. Ik vertel je wat meer over een stalen opdekdeur met glas en andere manieren om je opdekdeur op te knappen.

Je opdekdeur vervangen door een stalen deur

Een stalen deur zie je steeds vaker. Logisch, want het robuuste uiterlijk past in ieder interieur: of je nu van landelijk, minimalistisch of industrieel houdt. Stalen deuren gaan meestal gepaard met glas. Dit zorgt voor ruimtelijkheid en licht in je woning. Stalen deuren met kozijnen bestaan al een tijdje. Echter, staal is zwaar materiaal, waardoor de deur te zwaar is om in een bestaand kozijn te hangen. GewoonGers heeft hier een oplossing voor gevonden en werkt met aluminium als materiaal, in plaats van staal. Aluminium is duurzaam en licht, waardoor de opdekdeur in jouw kozijn gewoon vervangen kan worden door een staallook deur. Dit scheelt een verbouwing én dus geld.

Je huidige opdekdeur opknappen

Heb je weinig budget of is een stalen deur niet je smaak, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om je huidige opdekdeur op te knappen. Je kunt bijvoorbeeld je deuren een kleurtje geven: verf je je opdekdeur zwart, dan kom je dicht bij de stalen look binnendeur. Je kunt ook een nieuwe deurgreep op de deur plaatsen, wat je opdekdeur een nieuwere uitstraling geeft. Daarnaast kun je sierlijsten op de opdekdeur kitten, voor een landelijk effect.

Je opdekdeur vervangen

Je binnendeuren zijn meestal gemaakt van stevig karton of van hardboard. Je kunt je opdekdeur vervangen door een stalen opdekdeur met glas, wat een heel andere uitstraling geeft. Wil je liever een deur die past bij je andere opdekdeuren in huis? Dan kun je er ook voor kiezen om je opdekdeur te vervangen door een andere binnendeur voor in je kozijn. Door een opdekdeur met lijst te kiezen, geef je je deur een unieke uitstraling en past hij toch bij de rest van het interieur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *