Loading...
Interieur

Waarom rieten manden zo stijlvol zijn

Sommige dingen hebben hun eigen opslagruimte nodig. Denk aan de kledingaccessoires, lapjes of spullen die u denkt nodig te hebben voor uw hobby of het speelgoed van uw kind. De meest functionele manier is met een plastic stapelbak, maar laten we eerlijk zijn: het is niet echt een gezicht, toch? Iets wat net zo eenvoudig is, maar wel tien keer mooier is, zijn opbergdozen van hout, stof of manden van riet, rotan of gevlochten touw. Het voordeel van het gebruik van natuurlijke materialen is dat ze naadloos in je interieur passen. Deze natuurlijke producten kunnen in elke kamer staan en passen bij elke stijl. Dit in tegenstelling tot de plastic lades, die de ruimte een beetje een klaslokaal of archiefkastsfeer geven. Dit zul je nooit hebben bij een rieten mand, ongeacht het doel en in welke kamer je hem neerzet. Zelfs in industriële interieurs, waar meestal weinig natuurlijke materialen zijn, past een rieten mand perfect.

Van meubel tot opberg box

Rieten manden zijn oneindig veelzijdig. We zien vaak stevigere manden van gevlochten rotan, wilgentakjes of dikker riet als basis voor een salontafel of nachtkastje. Manden in alle soorten en maten zijn ook ideaal voor een babykamer, als wieg of op een commode waar je luiers en verzorgingsproducten in kwijt kunt. Ook kun je een rieten wasmand kopen voor in de badkamer. Als je kindje uit babykleertjes groeit, kunnen mandjes elders in huis worden gebruikt. Er zijn veel producten die gemaakt kunnen worden van riet. Als je op zoek bent naar kwalitatieve rieten producten, dan raden wij de producten van Het Mandenhuys aan.

Kapstokmandjes zijn bijvoorbeeld niet alleen erg stijlvol maar ook erg comfortabel. Ideaal voor het opbergen van handschoenen of sjaals of onderhoudsmaterialen voor je schoenen. Lekker hoog uit het zicht en makkelijk op de pak.

Verven

Als de mand na verloop van tijd gaat vervagen of je wilt er iets speciaals mee doen, dan kunnen rieten manden ook geverfd worden. Gewoon met vernis. Leuk, trendy en stijlvol. Zorg ervoor dat u eerst grondig schoonmaakt en ontvet. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het gewoon goed schoon te maken met warm zeepsop en afwasmiddel en het te laten drogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.