Loading...
BadkamerWonen

Kies een landelijke badkamer

Soms is het lastig te bepalen wat je nu eigenlijk voor badkamer wil en wat voor stijl dat is. Daarom lees je hier meer over een optie voor een stijl: de landelijke badkamer. Dat is niet een stijl die heel gericht of beperkt is. Integendeel, je kunt met een landelijke badkamer eigenlijk alle kanten op. Het zijn vaak badmeubels die bepalend zijn in het grootste deel van de uitstraling van je badkamer. Ze nemen een prominente plek in de badkamer in.

Traditioneel of modern landelijk

Landelijk is niet ouderwets of boers. Landelijk kan van alles zijn. Er is op dit moment veel vraag naar modern landelijke badmeubels. Dit zijn landelijke meubels in de zin dat ze vaak van natuurlijke producten worden gemaakt of een natuurlijke uitstraling hebben, maar die wel strak zijn afgewerkt. Traditioneel landelijk is net wat anders en heeft iets meer organische vormen en een romantische uitstraling. En daarnaast zijn er nog veel meer opties om een landelijke stijl vorm te geven.

Details voor je badmeubel

Het zit hem vooral in de details van je badmeubel wat voor stijl je neer kunt zetten. Zwarte kranen ogen bijvoorbeeld al heel anders dan koperen kranen in combinatie met een lichte houtkleur badmeubel. Behalve de kranen kun je ook nog nadenken over de wastafel. Die kan wit zijn of zwart of juist iets anders unieks. Daarmee maak je weer een andere look. Al die keuzes zijn bepalend voor de uiteindelijke stijl.

Maak je badkamer compleet

Als je je badkamer volledig wil maken, dan kies je niet alleen een nieuw badmeubel, maar ook bijvoorbeeld een bijpassende kolomkast. Maak het helemaal af met een spiegel en dezelfde omlijsting als je badmeubel of kies voor een spiegelkast. De kranen in de douche, de betegeling of een bad kun je ook meenemen om je badkamer volledig te vernieuwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *