Loading...
Interieur

Ontdek de veelzijdigheid van kralen

Bij het woord ‘kralen’ denk je waarschijnlijk direct aan sieraden. Dat is ook logisch, want daar worden kralen voornamelijk voor gebruikt! 

Maar waar kun je kralen eigenlijk nog meer voor gebruiken? En kun je er in huis ook iets mee doen om bijvoorbeeld bepaalde items op te pimpen?

Sieraden voor hem en voor haar

Heb jij enig idee wat voor soort kralen er allemaal bestaan? En waar kralen van gemaakt zijn? Om een idee te krijgen, kun je eens kijken op de site van een kralen groothandel zoals betaalbarekralen.nl. Daar zie je al snel dat er ontzettend veel soorten kralen bestaan, van hout, van glas, van keramiek, van polymeer of van schelp. Om er maar enkele te noemen! Al deze kralen kun je gebruiken in sieraden voor hem en voor haar. Het leuke van een groothandel is, dat de kralen niet duur zijn en dat je er ook direct al de nodige sieraden onderdelen vindt om zelf sieraden te maken.

Kleding en sneakers

Wat is er nou leuker dan je eigen kleding of sneakers te personaliseren? Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar niets is makkelijker! Het enige wat je nodig hebt is draad en naald en sieraden lijm. Kies kralen uit die mooi staan op een t shirt, broek of sneakers en bevestig ze voorzichtig met een klein druppeltje lijm. Zo weet je zeker dat de kralen op de goede plek zitten. Naai ze daarna met een paar steekjes vast voor extra stevigheid.

Kussens, gordijnen, niets is te gek

Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is geen enkel voorwerp in huis meer veilig! Ga maar eens in je woonkamer staan en draai langzaam rond terwijl je al je objecten bekijkt. En? Herken je items die wel een beetje kleur kunnen gebruiken? Of het nu gaat om kussens, tafelkleden, servetten of gordijnen, al deze accessoires kun je versieren met kralen, kwastjes, plakkralen of zoetwaterparels. Probeer wel altijd de kralen goed te bevestigen zodat ze er in de wasmachine niet afvallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *