Loading...
InterieurSlaapkamerWoonkamer

Tips voor het gebruik van een aroma diffuser

Tips voor het gebruik van een aroma diffuser

Aroma diffusers worden steeds populairder. En terecht want de handige apparaatjes hebben veel voordelen. Het verbeteren van luchtvochtigheid is goed voor je huid en haar en door er etherische olie in toe te voegen is het te gebruiken voor aromatherapie. Hier wat tips voor het gebruik van zo’n apparaatje. Om te zorgen dat hij lang mee kan gaan en jij er het beste resultaat uit kan halen.

Tip 1: Koop een goedkope aroma diffuser

Misschien denk je dat duurdere diffusers beter zijn of dat er alleen mooie exemplaren te vinden zijn voor een hogere prijs. Maar een goedkope aroma diffuser hoeft helemaal niet lelijk te zijn en kan van hoge kwaliteit zijn. Mijn tip: Geurwolkje. Deze diffusers zijn er in zoveel designs en kleuren dat het een uitdaging is om er een te kiezen. Daarnaast zijn ze dus ook hartstikke betaalbaar.

Tip 2: Gebruik goede etherische olie

Het is van belang om goede etherische olie te gebruiken. Zowel voor het apparaat als voor jezelf. Etherische olie van goede kwaliteit zorgt voor de vele voordelen van aromatherapie. Maar niet elk bedrijf is zo eerlijk over hoe hun olie gemaakt wordt. Hier wil ik wederom de oliën van Geurwolkje tippen. Zij zijn betrokken bij het productieproces waardoor ze garanderen dat de olie van hoge kwaliteit is. Hierdoor weet je zeker dat deze gezond zijn om te gebruiken en het je diffuser niet zal beschadigen. Met de etherische oliën van Geurwolkje maakt het dus niet uit welke etherische olie je kiest. Ze zijn allemaal top.

Tip 3: Op de juiste manier vullen

Een diffuser moet je vullen met water om te gebruiken. Dit water word dan verneveld en door de ruimte verspreid. Maar om dat water daar te krijgen moet je de diffuser op de juiste manier vullen. De juiste manier om dit te doen is met een maatbeker. Zo kan het water niet op de verkeerde plaats in het apparaat terecht komen en heb je meteen de juiste hoeveelheid. Wat je dus zeker niet wil doen is het apparaat vullen onder de kraan en er dan mee gaan lopen. Het water kan daardoor gaan klotsen en bij het motortje komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *