Loading...
Bouwen & Verbouwen

Wanneer ben ik tevreden met mijn woning?

Die verbouwing stond al zo lang gepland en nu gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Maandenlang zoeken naar interieur tips en heel Pinterest afgestruind met allerlei trends. Straks als het klaar is gaan we genieten. Maar wanneer ben je nu dan tevreden? Dan heb je het belangrijkste klaar en irriteer je je nog weer aan kleine dingen die op te lossen zijn.

Leer ontspannen

Misschien ben je wel veel te kritisch en mag je juist eens tevreden zijn. Waar ontspan je van? Is dat met de beentjes hoog op de bank? Met wellicht een goed flesje wijn? Dan heb ik nog een goede aanrader waar je de deur zelfs niet eens voor uit hoeft, namelijk Tarani wijnen uit Frankrijk. Eenvoudig online te bestellen waarmee je ze aan de deur geleverd krijgt. Hoef je daar mooi niet meer achteraan!

Goede geluidsinstallatie en goede verlichting

Uiteraard kun je ook op andere manieren ontspannen door te zorgen voor een goede geluidsinstallatie waarbij je je favoriete muziek kunt luisteren, of de spannendste films kunt spelen. Indien je toch meer het type van de rust bent, zorg dan voor een goede plek waar je kunt zitten en onder goed licht kunt lezen. Dit wordt nog weleens vergeten. Vaak wordt een woonkamer of keuken heel sfeervol ingericht, maar mis je het goede licht. Houd hier vooraf goed rekening mee, zodat je een mooie lamp aan kunt zetten alleen voor het lezen. Meestal is dit sterker licht dat afwijkt van de rest.

Fijne indeling voor visite

Uiteraard zijn momenteel maar weinig mensen toegestaan die je thuis kunt ontvangen, maar de tijd zal ook weer anders worden dat je wel gezellig met meerdere mensen kunt dineren of verjaardagen kunt vieren. Houd hier wel rekening met hoeveel plek je hebt om mensen te kunnen laten zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *