Loading...
Bouwen & Verbouwen

Wat is de beste muurverf en buitenlak?

De vraag is wat is belangrijk bij verf? Dat je muren of kozijnen er weer fris en strak uitzien. En natuurlijk dat je snel het mooiste resultaat bereikt. Dat lukt het beste met muurverf of lakverf van het A-merk Sikkens, hier twee voorbeelden voor je. Schilder met Sikkens Rubbol XD High Gloss lak jouw kozijnen en houtwerk buiten, en de buitenboel is tot 10 jaar onderhoudsvrij. En dit merk heeft meer toppers in het assortiment. De muurverf Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is absoluut de beste allround muurverf. Voordeel: je schildert wanden en plafonds met dezelfde muurverf en krijgt een superglad resultaat. 

Waarom is Sikkens Alphacryl de beste muurverf?

Deze muurverf van Sikkens verwerk je heel makkelijk. Dat is fijn, want je wanden en plafonds zijn na het schilderen superglad. Dit wil je natuurlijk, zeker als je niet wekelijks met de verfroller staat te schilderen heb je veel voordeel van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ga voor plafonds en muren die echt helemaal glad zijn!

Sikkens muurverf extra mat kopen

Waarom zou je voor een extra matte verf kiezen? Er zijn veel matte muurverven maar de Sikkens Alphacryl Pure Mat topt echt alles. Voordeel hiervan is, dat de super matte verf niet opglanst. Waarom wil je dit? Je ruimte lijkt optisch groter omdat het licht dat naar binnen schijnt optimaal opgevangen wordt, je hebt geen last van licht dat door laagstaande zon je kamer in schijnt. Bovendien is deze muurverf in het wit en alle kleuren verkrijgbaar en schrobvast. Dus hoef je niet bang te zijn dat vetspetters, vuil of krijtstrepen op de muur glanzende vlekken achterlaten. Nog een heel fijn voordeel!

Waarom is Sikkens Rubbol de beste lakverf voor buiten?

Omdat je voorlopig van alle onderhoud af bent. Want je deuren, schutting of houten tuinhuis schilder je niet voor je plezier om de haverklap. Als je Sikkens Rubbol XD High Gloss op de juiste manier verwerkt dan is je houtwerk buiten tot 10 jaar onderhoudsvrij. Geniet van de prachtige glans die je met deze lakverf op je houten kozijnen, deuren en tuinhout schildert. Hier de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Mooiste glans, ook na jaren nog
  • Verkleurt niet, bestand tegen UV-straling
  • Langdurige bescherming voor je houtwerk

Ook deze lakverf laat je in de gewenste kleur mengen, van zwart voor je schutting tot Monumentengroen voor je boerderij, alles is mogelijk. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *