Loading...
Interieur

Stop rommel stijlvol weg in een mangohouten opbergmeubel

Stel, je bent net verhuisd naar een nieuw huis en je hebt als doel gesteld om ervoor te zorgen dat het netjes en opgeruimd blijft. Je hebt alleen zo’n berg spullen dat het een behoorlijke uitdaging is om alles georganiseerd te krijgen en te houden. Hoe ga je dat dan doen en waar begin je? Mangohouten opbergmeubels zouden weleens de oplossing voor jou kunnen zijn. In dit artikel bespreken we een aantal voorbeelden en hoe deze meubels je redding kunnen zijn.

De perfecte plek voor keukengerei 

Een eerste voorbeeld van een mangohouten opbergmeubel is een zwarte buffetkast. Een buffetkast is perfect voor het opbergen van borden, glazen en andere benodigdheden voor in de keuken. Daarnaast biedt het door de ruimte in de lades en achter de deurtjes ook voldoende ruimte voor andere zaken zoals administratie en elektronica. Een buffetkast van mangohout is tijdloos, waardoor het een geweldige aanvulling is op elk interieur waar je jarenlang plezier van hebt.

Een ereplekje voor je favoriete collectie

Ook een boekenkast is een geweldige plek om van alles in op te bergen. Uiteraard kun je er je favoriete collectie boeken in uitstallen, maar hij vormt ook de perfecte plek voor het tentoonstellen van andere collecties of verzamelingen waar je trots op bent. Je geeft je spullen er als het ware een podium mee. Tevens kun je er een mooie vaas, een plant of dierbare foto’s in kwijt waardoor het meubel perfect matcht met de rest van je interieur en jouw persoonlijke stijl.

Sfeermaker

Een laatste voorbeeld dat we in dit blog bespreken is het tv-meubel van mangohout. Ideaal voor het opbergen van een chromecast of streamingbox, spelconsole en andere elektronica. Daarnaast kun je ook hier gemakkelijk boeken en tijdschriften kwijt zodat ze binnen handbereik zijn vanaf de bank. Maar naast praktisch is een mangohouten tv-meubel ook nog eens stijlvol. Het geeft je woonkamer een warme uitstraling en kan eenvoudig worden gecombineerd met andere meubelstukken van mangohout. Zo creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer die uitnodigt om aan het einde van de dag met een hapje en een drankje neer te ploffen – nadat alles opgeruimd in de kasten zit uiteraard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *