Loading...
InterieurSlaapkamer

3x slaapkamer inspiratie

3x slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie nodig? Wij helpen je graag een handje met een paar leuke ideeën voor de inrichting van je slaapkamer. Als je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig hebt kun je altijd verder lezen tussen onze blogs, een woonwinkel bezoeken óf even kijken op De Suite site.

Neutrale droomkamer

De slaapkamer is een kamer waar je tot rust wil komen. Een plek waar je je dag kunt afsluiten na de hectiek van alledag. Het kan daarom erg prettig zijn om deze kamer lekker neutraal en rustgevend te maken. Voor een designeffect ga je hier vol voor. Kleur alle muren een neutrale beige muur, gebruik zachte materialen zoals een zacht wit dekbed en een lekker kleed zodat je voeten warm blijven zodra je uit bed stapt. Mooie neutraal kleurige decoraties, een houten bed en andere meubels van natuurlijke materialen. Door deze stijl in werkelijk álles in deze ruimte door te trekken zal er een rustig geheel ontstaan. Door alle kleuren lekker licht te houden wordt de ochtendzon lekker weerkaatst in de ruimte zodat je heerlijk kunt ontwaken.

Statement behang

Sommige mensen hebben liever een donkere kamer en hebben er geen probleem mee om in een donkere kamer op te staan. Als jij zo bent is dit misschien een idee voor jou. Maak een statement met veel donkere elementen in de kamer. Maak de muren donkergroen of donkerblauw en gooi een matchend dekbed op je boxspring. Maak deze look helemaal af met een statement behang achter het hoofdeinde van je bed. Dit kan natuurlijk alles zijn wat je wil, maar binnen de stijl die we hier hebben beschreven past perfect een van de oude meesters. Ga voor enorme bloemen of het melkmeisje. Je slaapkamer kan ook een perfecte plek zijn voor zo’n statement.

Custom kast

Als je een beetje handig bent is dit ook een enorm leuk project om aan te gaan. Het maken van een op maat gemaakte kast over de gehele wand achter het hoofdeinde van je bed. Deze kun je gebruiken als nachtkastje, boekenkast en decoratiekast in één. Je kun er alles in kwijt wat je wil. Door de wand en de kast in één kleur te verven wordt het een mooie eyecatcher in de ruimte.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *