Loading...
Interieur

Interieur inspiratie nodig?

Interieur inspiratie nodig?

Interieur inspiratie is overal om ons heen. Er is zo veel inspiratie om ons heen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom geven we je graag wat tips voor een paar leuke blogsites vol inspiratie. Dan kun je er lekker even voor gaan zitten en je onderdompelen in de wereld van woonblogs.

Woonlovers.nl

Woonlovers is echt een top blogsite. Met leuke unieke en inspirerende ideeën voor elke kamer in huis. Van woonkamer blogs tot tips voor de tuin. Een paar bijzondere tips die ik van Woonlovers heb geleerd zijn een app waarmee je verschillende kleuren op je muur kunt uit testen en een aantal programma’s waarmee je online je tuin kunt ontwerpen. Erg handige tools als je ervan houdt om je huis en je tuin af en toe om te gooien. Ook komen ze geregeld met verrassende ideeën. Van bijzondere kleur combinaties tot creatieve manieren om verlichting op te hangen. Ook duurzaamheid en doe het zelven komen aan bod op deze blogsite. Een echte one stop shop dus!

Tuincorner.nl

Hoort de tuin wel of niet bij je interieur? Ik vind van wel. In de herfst of tijdens een teleurstellende lentedag kun je je misschien afvragen waarom je een tuinset hebt en hoeveel tijd je nu echt doorbrengt in de tuin. Maar in de zomer ben je er enorm blij mee en is het de favoriete ‘ruimte’ van je huis. Verwaarloos de tuin dus zeker niet en laat je inspireren door een hoop leuke tuinblogs op tuincorner.nl.

Woonkanjer.nl

Of deze blogsite over interieur blogt lijkt me duidelijk. Deze blogsite focus volledig op alle binnenruimtes in huis en volgt voornamelijk goed de trends. Van de interieurtrends van 2021 en hoe je de trendkleur van het jaar kunt gebruiken tot alles over keramische vloeren of specifieke meubels. Woonkanjer biedt inspiratie voor elke ruimte ín huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *