Loading...
Interieur

De leukste kleine upgrades voor je huis

Als je een enthousiaste doe-het-zelver bent, ben je al goed op weg om geld te besparen. Maar met de juiste inspiratie kun je het gevoel krijgen dat je een hele kamer transformeert door een aantal kleine aanpassingen te maken. Daarom geven wij jou wat eenvoudige huisupgrade mogelijkheden die je met een beperkt budget kunt doen.

 

Vervang je deurklinken

Deuren zijn een must in huis, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om een deur uit te kiezen die perfect bij je woning past. Oké, een nieuwe deur – of meerdere – plaatsen is niet bepaald budgetvriendelijk. Gelukkig kan een kleinere upgrade ook wonderen doen. Heb je weleens gezien wat mooi deurbeslag in een huis doet? Zijn jouw muren en deuren wit? Creëer contrast door een deurklink zwart toe te voegen. Geloof ons nu maar als we zeggen dat je deurbeslag gegarandeerd gaat zorgen voor complimenten!

Verf je keukenkasten

Het vervangen van je kasten kan een dure aangelegenheid zijn. Wanneer jouw keukenkasten niet van ellende uit elkaar vallen, is het ook een mogelijkheid om met verf aan de slag te gaan. Door een paar lagen over je kasten aan te brengen, zal je verouderde keuken er veel moderner en schoner uitzien! Je kunt hiernaast ook oudere handgrepen vervangen om de perfecte keuken te creëren.

Verwissel je verlichting

Verlichting doet iets met de ruimte. Het is niet alleen prettig voor je ogen, maar het laat de ruimte ook groter en duurder aanvoelen. Zorg daarom voor genoeg natuurlijk én kunstmatig licht. Je kunt er voor kiezen om dit subtiel te doen met plafondspots, maar hang ook eens een gave lamp boven de eettafel. Een andere manier om je ruimte groter en lichter te laten lijken, is door spiegels toe te voegen in de woning. Dit reflecteert namelijk het licht. Easy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *