Loading...
Geen categorie

5 redenen waarom Microchip kattenluiken zo geweldig zijn

Als u erover denkt om een ​​kattenluik voor uw huis te kopen of uw bestaande te vervangen, dan zijn hier genoeg redenen om een ​​microchip kattenluik te krijgen. Lees verder om te zien waarom microchip kattenluiken u en uw kat veel moeite kunnen besparen!

Wat zijn microchip-kattenluiken?

Een kattenluik met chip zijn kattenluiken waarmee uw katten selectief uw huis binnenkomen door de microchip van uw kat te lezen.

Als je je kat of een ander huisdier niet hebt gechipt, raad ik je aan dat te doen.

Microchip kattenluiken zijn geweldig en als je een kat of een kleine hond hebt, heb ik 5 redenen waarom.

  1. Stop zwerfdieren die uw huis binnenkomen

Mogelijk hebt u om deze reden geen kattenluik. Conventionele kattenluiken laten uw kat binnen en buiten, maar laten ook ongewenste bezoekers zoals de kat uit twee tuinen verder toe om uw katten lastig te vallen en hun eten te eten.

Het verbazingwekkende van kattenluiken met microchip is dat ze katten alleen door dit automatische kattenluik toelaten door de microchip van uw kat te lezen, en die andere katten en andere dieren zijn buitengesloten.

Geen ongewenste indringers meer.

  1. Makkelijk voor ons

U koopt uw ​ kattenluik chip, plaatst de batterijen erin, registreert uw kat of hond, plaatst het in elke muur, deur of raam dat u wilt en zet uw voeten omhoog!

Geen halsbanden, geen magneten, geen labels, zolang uw kat of kleine hond een microchip heeft om te scannen, bent u klaar om te gaan.

Mogelijk maakt u zich een beetje zorgen over woorden als ‘microchip’, ‘scanner’ en ‘elektronisch’, alsof deze kattenluiken complex en ingewikkeld zijn om te werken.

Het tegenovergestelde is waar. Deze automatische kattenluiken hebben zeer intuïtieve bediening en makkelijk te volgen instructies, maar de aanwijzing zit in de beschrijving, ze zijn ‘automatisch’. Ze werken zonder dat u iets hoeft te doen!

  1. Laat uw kat komen en gaan wanneer ze willen

Willen uw katten constant uw huis in en uit gaan? Pesten ze je als je gaat zitten om te ontspannen? Vijf minuten later miauwen en krabben ze naar de deur en willen ze weer naar binnen? Ik ken dat gevoel! Een microchip kattenluik laat je ontspannen, terwijl je kat naar believen in en uit kan springen.

Laat je kat naar buiten en geniet!

  1. Je kat hoeft geen halsband te dragen

Halsbanden kunnen erg handig zijn. Ze kunnen worden gebruikt om uw huisdier te identificeren als ze verloren zijn gegaan en kunnen vervolgens worden gebruikt om toegang te krijgen tot sommige soorten kattenluiken, door magneten te hebben om ze te ontgrendelen.

Met halsbanden kan uw kat ook aan een tak worden gevangen of aan een struik blijven haken. Ze zijn ook onnatuurlijk voor uw kat om te dragen en ze kunnen ze vervelend en ongemakkelijk vinden.

Ik laat mijn kat liever buiten vrij rondhuppelen!

Als je je kat een halsband wilt laten omdoen, kunnen ze net zo goed slim zijn!

Door uw kat te laten chippen, kunnen ze worden geïdentificeerd door een dierenarts of iemand anders met een microchipscanner, als ze verloren zijn. De halsband is niet nodig om selectief door uw kattenluik te gaan, omdat u natuurlijk een kattenluik met een chip heeft of krijgt!

  1. Past in allerlei verschillende soorten deuren, ramen en muren

Iedereen heeft een ander huis en een andere tuin of helemaal geen, met muren, deuren en ramen die allemaal van verschillende materialen zijn gemaakt. Het vinden van een geschikte plek voor een kattenluik vereist wel wat nadenken.

U wilt waarschijnlijk uw microchip-kattenluik aan de achterkant van uw huis en uw kat gemakkelijk laten in- en uitstappen.

Om er zeker van te zijn dat u de beste plaats kunt kiezen voor een microchip kattenluik, zou het helpen als u dat elektronische kattenluik in verschillende materialen kunt laten passen.

Microchip kattenluiken kunnen in verschillende materialen worden geplaatst, zoals hout, baksteen, glas en PVC, waardoor u vrijwel overal een microchip kattenluik kunt plaatsen.

Als u een kattenluik in een bakstenen muur gaat plaatsen, wilt u misschien een bouwer raadplegen, en als u een microchip-huisdierdeur in een glazen raam of patiodeur heeft, is het waarschijnlijk het beste om een ​​glazenmaker of professionele kat in te huren klepfitter.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.