Loading...
Tuin

5 x de leukste balkon items

Omdat je op een balkon maar beperkte ruimte hebt is het belangrijk om goed na te denken over hoe je deze ruimte wil inrichten. Er zijn een hoop leuke, ruimtebesparende opties om ultiem gebruik te kunnen maken van de beperkte ruimte. We geven je graag een paar voorbeelden.

Lounge set

Wie dacht dat loungesets altijd groot moeten zijn heeft het fout. Een loungeset op het balkon past prima! Je moet alleen even je balkon goed opmeten en nadenken over de juiste hoek om deze te plaatsen. Het is misschien wat meer zoek werk omdat niet elke stijl even makkelijk te vinden is in een balkon maatje, maar met een beetje geduld heb je in no time jouw all weather buitenbank op het balkon staan.

Verticaal moestuintje

Ook om te tuinieren heb je geen grote tuin nodig. Er bestaan hele leuke verticale planten bakken met meerdere lagen waar je leuke plantjes in kunt kweken. Van kruiden voor in de keuken tot hele groentes of wat leuke bloemen. Als je het leuk vindt en een beetje handig bent zou je dit zelfs zelf kunnen maken.

‘Egg chair’

Oké deze is niet heel ruimte besparend, maar vooral heel leuk. Een hangende ei-stoel. Ze zijn eigenlijk zelfs erg groot en onhandig waardoor je je af kunt vragen waar je het moet laten in je huis. Niet in je huis dus, maar lekker op het balkon!

Lichtsnoer

Een groot voordeel van een balkon, is dat er altijd een plek is om makkelijk een lichtsnoer aan op te hangen. Wie zegt dat kerstverlichting alleen voor de kerst is? Hang het gemakkelijk aan de gevel van je appartement of als dat niet kan kun je het altijd heel makkelijk rond de reling om je balkon weven!

Balkonbar

Een balkon bar is ideaal voor de kleine balkons onder ons. Dit is een tafeltje dat je aan de reling bevestigd en vaak ook in en uit kunt klappen. Je kunt hier dan aan staan of met een barkruk aan zitten. Een heel gezellige plek om onder het genot van een drankje te kijken wat er allemaal gebeurt in je straat of te genieten van je uitzicht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *