Loading...
Wonen

Cadeau ideeën voor bier fans

Cadeau ideeën voor bier fans

Bedenke wat je iemand cadeau doet kan een enorme uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel mensen die van bier houden en is bier een perfect cadeau. Een kratje pils is echter misschien niet het meest geschikt. Je kunt beter inspiratie halen uit de ideeën in deze lijst!

Stel een pakket samen

Wat bier zo’n perfect cadeau maakt is het feit dat er oneindige varianten van dit lekkere drankje bestaan. Van verschillende brouwerijen en verschillende soorten. Speciaal bier kun je op een hoop verschillende locaties kopen. Van de slijterij om de hoek tot de plaatselijke brouwerij of een Speciaal bier winkel Breda. Als je geen zin hebt om in de winkel uit te zoeken welke biertjes perfect zijn voor jouw pakket kun je het ook online bestellen. Bijvoorbeeld bij het bierhuis in Breda. Met hun Bierpakket kerst Breda vind je zeker een mooi pakket aan interessante bieren.

Bierbrouw pakket

Op veel plaatsen kun je ook kits kopen om zélf bier te brouwen. Je kunt op deze manier een jarige trakteren op een door jouzelf gebrouwen biertje, of het hele pakket cadeau doen en hem of haar zelf bier laten brouwen. Zo geef je een leuke activiteit om te doen én hopelijk een lekker drankje. Als het dan niet lekker is kunnen ze ook jou de schuld niet geven.

Een dagje weg

Bierbrouwerijen zitten overal. Je kunt daar dan ook vaan een proeverij doen en een rondleiding volgen. Zo leer je wat over het brouwproces en kun je vooral veel verschillende biertjes proberen. Zo geef je eigenlijk een paar lekkere drankjes en een leuk uitje cadeau. Om dit idee helemaal af te maken boek je ook meteen een hotelletje, want na zo’n proeverij kun je niet meer zelf naar huis rijden. Voor dit uitje kun je ook erg leuk de grens over gaan. Maison Leffe in Dinant, België bijvoorbeeld, of de Guinness Store house in Dublin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *