Loading...
Geen categorie

Corona en bezoekersregistratie

Ontvangt jouw organisatie bezoekers, medewerkers, klanten, leveranciers, vertegenwoordigers of chauffeurs? Dan is het zeer belangrijk dat je de bezoekers registreert. In eerste plaats natuurlijk voor calamiteiten om precies te weten wie er uit het pand moet worden gehaald bij een ongeval. Maar daarnaast is bezoekersregistratie in tijdens van corona ook essentieel. Dit levert een belangrijke bijdrage aan contactonderzoek van de GGD. De digitale bezoekersregistratie van Veenman komt dus absoluut van pas.

De bezoekersregistratie van de toekomst

Ook al werken werknemers massaal thuis, de servicemonteurs, onderhoudsmedewerkers, pakketdiensten, schilders, schoonmakers en fabriek medewerkers betreden jouw pand waarschijnlijk dagelijks. Hoe 2021 er nu uit gaat zien, is nog onduidelijk. Een ding wat wel zeker is, is dat bezoekersstroom na het vaccineren langzaam weer op gang gaat komen.

Steeds meer organisaties en ondernemers zijn zich ervan bewust dat het professioneel uitnodigen van bezoek met duidelijk informatie vooraf, een gezondheidscheck op locatie en een nauwkeurige lijst met alle contactmomenten een onmisbaar onderdeel is en blijft van het standaard bedrijfsproces. Een slimme ondernemer is goed voorbereid!

Bezoekersregistratie van Veenman

De digitale bezoekersregistratie van Veenman ziet er erg professioneel uit en is naar eigen wens in te richten. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik wat het erg tijd- en kostenbesparend maakt. De digitale bezoekersregistratie is contactloos waardoor het risico om verspreiding van het virus tegen te gaan geminimaliseerd wordt. Het aan- en afmelden van het personeel en gasten is voornamelijk contactloos en corona-proof. Bij de bezoekersregistratie kan je tijdelijk een corona vragenlijst integreren. Ook kan je de bezoekers een bevestiging mail sturen inclusief hygiëne- en bezoekersvoorwaarde. Het is ook heel belangrijk dat gegevens tijdelijk worden bewaard om wat kan dienen als databron bij contact onderzoek.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *