Loading...
Interieur

De 4 voordelen van houten jaloezieen op maat

Als je aan raamdecoratie denkt, denk je ook vrijwel direct aan houten jaloezieen. Deze vorm van raamdecoratie is in de afgelopen jaren zo populair geworden, dat je er bijna niet meer omheen kunt. Niet zo gek ook, want houten jaloezieen zien er heel mooi uit. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Leer in dit artikel meer over houten jaloezieen en hun voordelen. 

 

1. Perfect voor elk interieur

Het maakt niet uit of je een Scandinavisch, botanisch, vintage of industrieel interieur hebt: houten jaloezieen passen thuis in elke woning. Juist doordat houten jaloezieen zo divers zijn, is het altijd goed. Ga je voor een houtnerf voor een stoere, natuurlijke look of kies je toch voor een egale lamel. En voor welke kleur ga je? Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden om je woning nog mooier te maken! 

 

2. Isolerende werking

Veel mensen weten dit nog niet, maar raamdecoratie heeft een isolerende werking. Zodra het buiten warm wordt, zie je dat veel mensen hun raamdecoratie sluiten. Door de extra laag achter het raam, kan de warmte moeilijker naar binnen dringen. En in de winter verlies je normaliter zo’n 20 tot 30% aan warmte via je ramen. Door houten jaloezieen op te hangen, bedek je een groot deel van je raam en blijft de warmte dus binnen. Win-win! 

 

3. De waarde van je woning stijgt

Houten jaloezieen zijn zo populair, dat een huis met houten jaloezieen meer waard is dan eenzelfde huis zonder deze houten raamdecoratie. Een goede tip dus, als je je woning te koop wil zetten in de toekomst. Investeren in raamdecoratie op maat! Voor een extra luxe uitstraling kies je voor houten jaloezieen van Abachi hout, maar houten jaloezieen van Lindehout via MijnHoutenJaloezieen.nl geven je woning ook al een extra luxe touch. En scheelt weer in de prijs! 

 

4. Perfect voor extra privacy

Privacy, dat klinkt niet verkeerd. Toch?! Het fijne aan houten jaloezieen is dat deze vorm van raamdecoratie altijd over het gehele raam hangt. De horizontale lamellen zorgen ervoor dat binnenkijkers moeilijker naar binnen kunnen kijken. Dan kun jij weer ongestoord verder met je Netflix marathon, je yoga momentje of je oh zo charmante middagdutje. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.