Loading...
Tuin

De beste tips om een speelparadijs van jouw tuin te maken

Of je dit jaar op vakantie kan gaan is nog erg onzeker. Kinderen vaker thuis en zijn speeltuinen, pretparken en zwembaden zijn gesloten. De verveling bij kinderen en volwassenen neemt toe. Tijd om jouw eigen achtertuin om te toveren tot speelparadijs voor jong en oud. Lees hier verder wat je allemaal kunt doen.

Het leukste speelgoed voor kinderen hang je aan de boom

Met het mooie lente en zomerweer op komst wordt het tijd om lekker buiten te gaan spelen. De PlayStation, Xbox en PC games kunnen worden uitgezet en de tuin kan worden klaargemaakt voor een seizoenlang speelplezier. Een van de leukste speeltoestellen die je kunt kopen is een grote nestschommel. Nestschommels kun je kopen tot wel diameters van 120 cm en met een belastbaar vermogen tot wel 250 kg. Ideaal om met meerdere kinderen tegelijkertijd te schommelen.

Een verfrissende duik in je eigen opzetzwembad

Ben je meer op zoek naar iets waar je met het hele gezin van kan genieten? Dan is een opzetzwembad misschien wat voor jou. Iedereen houdt van zwemmen of lekker dobberen op je luchtbed in het water. Van baby tot volwassen zijn opzetzwembaden een succes item. Houdt bij de aankoop van een opzetzwembad altijd rekening met de diameter en vrije loopruimte van 50 cm rondom het zwembad. Gebruik ook altijd waterdichte stekkerblokken om de pomp veilig aan te sluiten.

Na het spelen moet er gegeten worden

Een goede barbecue is onmisbaar in elk huishouden. Er is niets smaakvollers dan lekker groentes, vis en vlees barbecueën op je eigen barbecue. Als je van plan bent om een barbecue te gaan kopen vraag jezelf dan altijd af of je een elektrische, een gasgestookte of een barbecue op kolen wilt. Elk type heeft zijn eigen voor -en nadelen. Je kunt ook kijken naar een multifunctionele barbecue met een spit, oven ingebouwd grillrooster. Zo bereid je de meest complete maaltijden gewoon vanuit de achtertuin.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *