Loading...
Bouwen & VerbouwenInterieur

De verschillende mogelijkheden van PVC ramen en deuren

 

Met PVC ramen en deuren ben je waarschijnlijk al bekend. Maar wist je ook dat het aanbod erg uitgebreid is? Tegenwoordig heb je de keuze uit veel verschillende kleuren voor PVC ramen en deuren. Kies je liever voor een warme uitstraling met zachte tinten of heb je liever een traditionele look met een houtstructuur? Of allebei?

 

Functioneel en mooi

Dat je alleen nog de keuze had uit één of twee kleuren PVC is verleden tijd. Vroeger waren er alleen witte of crèmekleurige kozijnen beschikbaar, maar tegenwoordig heb je een uitgebreid aanbod van kleuren. Het is dus mogelijk om de PVC ramen en deuren volledig af te stellen op de stijl van jouw huis. Dit kan een groot verschil maken in de uitstraling van je huis. Het plaatsen van PVC ramen en deuren biedt ook toegevoegde waarde aan je woning. PVC ramen en deuren gaan namelijk ontzettend lang mee, waardoor ze nauwelijks vervangen worden. Daarnaast heeft PVC de hoogste isolatiewaarde ten opzichte van hout of aluminium. Een ander groot voordeel aan PVC ramen en deuren is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Dat betekent dat je ze niet hoeft te schilderen maar enkel hoeft schoon te maken met een normale poetsdoek. PVC ramen en deuren zijn dus niet alleen functioneel, maar ook nog eens veelzijdig op het gebied van uiterlijk.

Diverse kleuren

De beschikbare kleuren verschillen per aanbieder en daarom is het verstandig om te kijken naar welke mogelijkheden er zijn. Vermeulen heeft een ruim aanbod op het gebied van PVC ramen en deuren. Kijk op PVC ramen Waregem voor meer informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Traditionele woning

Wil je aan jouw woning een traditionele look geven met houten ramen? Dan zijn houtimitaties mogelijk. Dit zijn de kleuren die jouw PVC ramen doen laten lijken op houten ramen door middel van een houtnerf patroon. Dankzij het materiaal profiteer je van alle voordelen van PVC, maar dan met een houtuitstraling. Ook is PVC veel goedkoper dan hout.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *