Loading...
InterieurWonen

Unieke design elementen voor in jouw huis

We moeten allemaal van tijd tot tijd ons huis opfrissen en bijwerken. De stijlen en kleurencombinaties die we ooit gebruikten toen we ons huis voor het eerst kochten, waren waarschijnlijk erg leuk voor die tijd. Maar stijlen en smaken veranderen, dingen raken verouderd en na verloop van tijd is een upgrade vereist.

Maak het interessant

Wij zijn gek op moderne woningen. En de kans dat jij dit ook bent en/of een modern interieur hebt, is groot. Toch vinden sommige huiseigenaren het moeilijk om interessante stukken te plaatsen in de ruimte, maar daar hebben wij de oplossing voor! Glas in lood ramen! Je denkt nu misschien: “ik wil niet zo’n ouderwets en druk patroon in mijn huis hebben”, maar dat is niet wat we suggereren. Kies een frisse kleur die terugkomt in jouw interieur en gebruik hem in jouw raam. Tip: edelglas.nl maakt deze ramen op maat. De witte muren, witte trim en moderne meubels compenseren het antieke karakter ook al, dus door deze combinaties blijft je woning rustig, maar interessant.

Heb je ooit een regenwoud bezocht?

Niets is beter dan een kamer binnen te gaan en verrast worden door het onverwachte. Gebruik planten met verschillende texturen, maten en vormen om je huis wat broodnodig groen te geven. Denk aan klimplanten en kleine bomen om ze allemaal bij elkaar te brengen. Zelfs als je in een kleine ruimte woont, kun je een paar planten toevoegen die de stemming zullen verbeteren.

Opvallende eetkamerstoelen

Mooie huizen drukken de individualiteit van hun bewoners uit met stijlvolle stukken. Eetkamerstoelen zijn een gemakkelijke manier om een statement te maken zonder overdreven te zijn. Alle dinergasten zullen deze eetkamerstoelen gebruiken en een speciaal ontwerp kan zelfs de meest eenvoudige tafel interessanter maken. Als het niet mogelijk is om een nieuwe eettafel te kopen, verander dan gewoon de stoelen van iets dramatischers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *