Loading...
Bouwen & VerbouwenInterieur

Kies voor iedere kamer het perfecte raam

Er zijn veel stijlen, soorten en accessoires om uit te kiezen bij het uitkiezen van het perfecte raam. Raamideeën kunnen helpen bij nieuwbouw, vervangende ramen en eenvoudige verbouwingen. Waar moet u op letten bij elke kamer van uw huis?

Woonkamer ramen

In de woonkamer is het belangrijk om te bedenken waar meubels staan. Als er bijvoorbeeld een tafel voor het raam staat, overweeg dan een openslaand raam dat met een hand kan worden geopend en gesloten vanaf een slinger aan de onderkant. Het is ook belangrijk om te weten waar de zon ’s ochtends en’ s avonds het huis zal raken bij het plannen van raamplaatsing. Moet je je zorgen maken over de felle zon op de tv? Of de overmatige hitte in de avond? Woonkamerramen kunnen het uiterlijk van uw woonkamer drastisch veranderen. Ze kunnen uw kamer licht geven, uw muurkleuren of meubels verfraaien en zelfs beveiliging bieden voor u en uw gezin. Kleuren of tinten toevoegen aan de kamer, een adembenemend uitzicht bieden of gewoon een modernere uitstraling geven, zijn slechts enkele raamfuncties in de woonkamer. Grote combinatieramen zijn het populairst in woonkamers. Door grote ramen te combineren met ventilatieramen onder of aan de zijkanten krijgt u het beste van twee werelden. ARW heeft een verscheidenheid aan kleuren, materialen, geluidscontrolevensters en stijlen die passen bij wat uw raamideeën voor woonkamerdecoratie zijn. Ze zijn gespecialiseerd in ramen en deuren Lier.

Keuken ramen

Mensen brengen meestal de meeste tijd door in hun keuken. Daarom is het belangrijk om deze kamer functioneel en mooi te maken. Verbeter het brandpunt van de kamer, dat meestal de gootsteen is, met grote ramen of combinatievensters in sets van twee of drie. Hoe breder de aanrechtbladen zijn, hoe moeilijker het kan zijn om bij uw ramen te komen. Een horizontaal schuifraam is een populaire keuze boven een aanrecht of aanrecht, omdat het veel licht binnenlaat en gemakkelijk vanuit elke hoek kan worden geschoven. Ventilatie is een goede zaak om te overwegen voor een keuken. Ben je ooit iets in de oven vergeten of iets op het fornuis verbrand? Door ramen aan elke kant van de kamer open te hebben, krijgt u kruisventilatie. Kies bij Jouwvakman jouw gewenste ramen.

Slaapkamer ramen

Gebruik raamstijlen om uw droomslaapkamer te ontwerpen! Sound Control-ramen in combinatie met een stijlvolle inrichting kunnen uw slaapkamer het perfecte toevluchtsoord maken voor rustige tijd en slaap. Slaapkamerraamstijlen kunnen worden gemengd en aangepast aan uw beddengoed, tapijt of ander meubilair. Nieuwe en vervangende ramen kunnen natuurlijk licht, sfeer en uitzicht creëren om elke ochtend wakker te worden. Lokale bouwvoorschriften hebben meestal toegangseisen voor slaapkamers, met vermelding van de grootte en hoogte van een opening in geval van brand of andere noodsituaties. Vaak kunnen openslaande of horizontale schuiframen een goede keuze zijn om aan deze codes te voldoen. Het maakt niet uit welke raamstijl bij uw slaapkamer past, ARW kan u helpen uw ontwerp te inspireren.

Badkamer ramen

Overweeg voor een badkamerraam privacy / obscure glasopties. Deze bieden privacy zonder raambedekking en laten meer natuurlijk licht binnen. Badkamerraamstijlen kunnen het podium vormen voor uw hele badkamerinrichting. Kies ramen met veel glas en zelfs zichtlijnen die passen bij moderne kasten.

Vinylramen werken goed in badkamers vanwege hun duurzaamheid en verdragen dagelijks vocht van douches. Het is belangrijk om ten minste één ventilatieraam in de badkamer te hebben om de kans op schimmel uit de vochtige omgeving te verkleinen. Luifelramen zijn een goede keuze omdat ze naar boven opengaan om de privacy te behouden en bescherming bieden tegen regen wanneer het raam openstaat.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *