Loading...
Tuin

Terrasinspiratie? Creëer schaduw met een knikarmzonnescherm

Ben je op zoek naar een zonnescherm? Wil je fijn op het terras zitten, maar wel in de schaduw? Dan hebben wij mooie knikarmzonneschermen in ons aanbod! Kies voor een standaard model of screens op maat. We vertellen je graag over de mogelijkheden van zonneschermen en rolluiken. Lees snel verder.

 

Verkoeling tijdens warme dagen

Tijdens zonnige dagen is het fijn om een plekje in de schaduw in de tuin op te kunnen zoeken. Ook wil je misschien niet dat er zoveel licht en warmte je huis binnenkomt. Zonneschermen zijn de ideale oplossing. Je kunt kiezen voor zonnebescherming aan de binnenkant van je woning zoals shutters of gordijnen. Je kunt ook aan de buitenkant van je woning bescherming van de zon zoeken. Denk hierbij aan rolluiken of een knikarmzonnescherm. Een knikarmzonnescherm bestaat uit een doek van waterafstotende stof, maar beschermt je ook tegen de Uv-straling van de zon.

 

Types knikarmzonnescherm

Er zijn twee types knikarmzonnescherm: een zonnescherm met cassette en een semi-cassette zonnescherm. Een zonnescherm met cassette is een scherm dat helemaal in de cassette wordt opgenomen. Het doek wordt zo beschermd tegen alles van buitenaf: vocht en vuil. Op deze manier blijft het doek langer mooi, waardoor je ervan uit kunt gaan dat het zonnedoek langer meegaat. Een zonnescherm in een cassette heeft een strakke afwerking. Een semi-cassette zonnescherm heeft een opening tussen de kast en de voorlijst van het scherm. Hierdoor zijn de onderkant en bovenkant van het zonnedoek zichtbaar. Het doek is daarom niet volledig opgenomen in de cassette, vandaar de naam semi-cassette.

 

Afmetingen zonnescherm

Wij hebben veel zonneschermen in veel verschillende maten. Je kunt een zonnescherm zoeken in onze uitgebreide collectie. We hebben screens van 3, 4 of 5 meter breed. Tot 6 meter breed zijn zonneschermen goed te leveren. Ook hebben we nog bredere zonneschermen, vraag vooral naar de mogelijkheden! Ook is het mogelijk om screens op maat te bestellen. Zo past het zonnescherm perfect bij jouw huis.

 

Zonnescherm kopen

Wil je een zonnescherm kopen? Je kunt een knikarmzonnescherm of rolluiken eenvoudig online bestellen op onze website. Wil je liever persoonlijk advies? Dan kun je ook een bezoekje brengen in één van onze INHUIS Plaza showrooms. We bieden je de mogelijkheid om de zonwering te installeren bij jou thuis, maar je bent ook in de gelegenheid om dit zelf te doen. Onze zonneschermen worden met een elektrische motor geleverd. Je kunt ervoor kiezen om de zonwering te bedienen met een afstandsbediening, een schakelaar op de wand of een app op je mobiele telefoon.

 

Schaduw creëren met knikarmzonnescherm

Ben je overtuigd van de functie en decoratie van een knikarmzonnescherm aan je huis? Zie je jezelf al heerlijk op een schaduwrijk terras van het mooie buitenleven genieten? Je hebt op onze website ruime keuze in het assortiment voor zonneschermen en rolluiken. Vraag gerust meer informatie op. Onze vakkundig personeel helpt jou graag verder!

 

One comment
  1. irene

    Wij hebben ook voor een knikarmscherm gekozen bij wijze van zonwering voor ons vierkant terras. Wij vinden het een ideale oplossing, ook omdat hij zo windbestendig is. En hij beslaat toch een groot oppervlak. Met een terras op het zuiden is dit heel prettig. We hebben er a.h.w. een kamer bij in de zomer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *