Loading...
Interieur

Thuiswerken vergt veel aanpassingen

Doordat we in Nederland nog steeds last hebben van het coronavirus, raadt de overheid aan om zoveel mogelijk thuis te werken. De één vindt het fijn, de ander werk liever op zijn of haar werk, maar over een dingen kunnen we het zeker eens zijn. Thuiswerken vergt een aantal aanpassingen. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van een nieuwe werkplek met een houten bureau en wellicht heeft u uw bureaustoel van het werk meegenomen naar huis. Dat is een zeer goed idee, maar heeft u eraan gedacht de de vloer bij uw thuis in de meeste gevallen niet hetzelfde is als bij u op het werk. bij u bureaustoel zitten namelijk speciale wielen die de vloer op uw werk niet kunnen beschadigen, maar dat kan wel bij u thuis.

Heeft u de juiste wielen onder uw bureaustoel?

De verkeerde wielen kunnen krassen en deuken in uw vloer veroorzaken. Om dat te voorkomen raden wij u aan om de stoelwielen zo snel mogelijk te vervangen en op zoek te gaan naar de juiste stoelwielen. De juiste wielen geven garantie op veel rol comfort, hoge kwaliteit en jarenlang gemak. Is dit alles wat u wilt? bekijk dan de vintage wielen van WielenOutlet.

Hoe maakt u gemakkelijk de juiste keuze?

Om de juiste keuze te maken dient u met een aantal dingen rekening te houden. De maat wiel is een van die dingen. Bekijk goed welke maat wielen u nu onder uw bureaustoel hebt zitten en zorg ervoor dat u bij het bestellen van nieuwe dezelfde maat als de oude besteld. De standaard bevestigingen van de wielen zijn

  • Stift 8 mm
  • Stift 9 mm
  • Stift 10 mm
  • Stift 11 mm (meest voorkomende)
  • M8 bout
  • M10 bout

Door deze stappen te volgen, komt u erachter welke bevestiging uw bureaustoel heeft:

  1. Plaats een kleed ter bescherming op de grond.
  2. Keer de bureaustoel om zodat u gemakkelijk bij de wielen kunt.
  3. Verwijder de wielen, dat kan door middel van trekken of schroeven. Doe dit bij het wiel en de stift.

Meet de breedte van de stift, die moet zo precies mogelijk gebeuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *