Loading...
Slaapkamer

Tips voor het inrichten van de kinderkamer

Als het gaat om het inrichten van kinderkamers, zijn er geen regels. Maar we hebben wel leuke suggesties voor elementen die kunnen worden opgenomen om van een kinderkamer een plek te maken voor comfort, ontdekking, spel en geheugen. Hier zijn 10 tips voor elke kinderkamer.

  1. Iets om op te slapen: een bed is vrij eenvoudig, maar maak het bed zacht, warm en uitnodigend en je kunt er zeker van zijn dat ze er meer tijd aan en in het bed besteden dan alleen slapen.
  2. Leuke verlichting: lampen kunnen heel fel zijn, vooral als je kleintjes in slaap wilt krijgen! Een nachtlampje of twinkelende lichtjes kunnen veel comfort en warmte brengen. Zelfs een zaklamp om onder de dekens mee te lezen is een pluspunt!
  3. Klok: zelfs als ze de tijd nog niet kunnen zien, kan een klok kinderen helpen een dagelijkse routine te begrijpen en te volgen.
  4. Iets om mee te knuffelen: voor sommigen is het een deken, voor anderen is het een knuffeldier, maar iets zachts om te knuffelen, vast te houden en lekker te liggen kan een kind veel troost bieden.
  5. Iets om te lezen: boeken voeden de verbeelding van kinderen en voeden hun geest. Maak ze toegankelijk en geef het goede voorbeeld en je zult een levenslange lezer hebben.
  6. Iets met kleur: zelfs als je van een neutrale kamer houdt (wij ook!), Kun je wat kleur toevoegen. Een kleurrijk kussen, deken, stoel of vloerkleed trekt de aandacht en herinnert eraan dat het leven met kinderen gewoon kleurrijker is.
  7. Een groeimeter: Super leuk om bij te houden hoeveel je kleine groeit elke maand en voor henzelf super leuk om te hebben als ze ‘groot’ zijn.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *