Loading...
Geen categorie

Tips voor Sinterklaasavond

Op 5 december is menig huis gevuld met opgelaten kinderen die luidkeels de mooiste liedjes zingen, in afwachting van leuke Sinterklaas cadeautjes. Voor kinderen is het Sinterklaasfeest het hoogtepunt van het jaar. Waar ouders vroeger stad en land afgingen voor het shoppen van cadeautjes, gebeurt dit nu vaak online.  En hoe zorg je nu voor dé perfecte Sinterklaasavond?

Sinterklaasfeest met échte zwartepieten

Hoe leuk is het als iedereen gespannen zit te wachten op de cadeaus en er ineens op de deur wordt geklopt? Dat zijn waardevolle momenten die kinderen heel hun leven bij blijven. Vraag een paar vrienden of buren of zij zich in een pietenpak willen hijsen en 5 december op de deur willen kloppen en pepernoten naar binnen willen gooien. En natuurlijk de zak met cadeautjes willen brengen. Zo houd je de kosten laag, maar is het verrassingseffect optimaal. Het huren van een pietenpak zijn de kosten niet en het is een stuk goedkoper dan het inhuren van een Sinterklaas & pieten.

Een spannend Sinterklaasspel

Een ouderwets, maar waanzinnig leuk spel is het bekende spel met de dobbelsteen en de kaartjes. Het is handig om met jouw familie & vrienden af te spreken hoeveel cadeautjes iedereen koopt. Je hebt een dobbelsteen en een set kaartjes nodig. Op deze kaartjes schrijf je dan opdrachten. De opdrachten kunnen uiteenlopend zijn. Zo kan er op een kaartje staan dat je één plaats naar links of rechts moet schuiven. Dan zit je dus op de stoel van iemand anders en dan heb jij zijn of haar cadeautjes. Ook kan er op het kaartje staan dat je een liedje moet zingen om de sfeer in te houden. Ruil een cadeautje met een ander is ook een idee om op het kaartje schrijven. Je kan het spel zo leuk maken als je zelf wilt. Overigens zijn er ook opdrachtkaartjes in de winkel te koop. Nog makkelijker! Met dit spel is een leuke avond een feit!

Een badjas met naam voor het hele gezin

Mocht je nu écht een betaalbaar & exclusief cadeau willen schenken tijdens Sinterklaasavond? Dan stopt hier jouw zoektocht. Laat in de meest moderne lettertypen & hippe borduurkleurtjes de naam van jouw dierbare borduren op de gewenste badjas. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een leuke tekst op jouw badjas weer te geven. Een badjas is een cadeau wat ook echt past bij de behaaglijkheid van 5 december. Zo is het ene kind gek van voetballen en is de ander weer een echte dierenvriend. Buiten onze badjas met voetballen of onze populaire haaien badjas is een piraten badjas natuurlijk ook wel héél stoer hé? Voor meisjes hebben wij ook een scala aan kinderbadjassen waar jouw dochter superblij van wordt. Neem nu bijvoorbeeld onze zachte roze kinderbadjasjes van knuffelzacht fleece. Ouders, niet getreurd! Voor jullie zijn er ook tal van mogelijkheden als het gaat om het personaliseren van badjassen. Zo kun je jouw saunabadjas of chill badjas ook voorzien van leuke naam of tekst. Het personaliseren van items is namelijk hot voor jong & oud!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *