Loading...
Bouwen & VerbouwenInterieurKeukenSlaapkamerWonenWoonkamer

Voordelen van het installeren van een Nikko Beam

Nikko Beam is verkrijgbaar in Sandy Black en Sandy white, Afhankelijke van de toepassing kun je kiezen voor 2700K, 3000K en 4000K in 4W, 8W of 16W. Nikko Beam heeft een laag wattage voor decoratieve toepassingen en een hoger wattage is geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld schilderijen in musea of ​​in een woonhuis. Nikko-balken zijn gemaakt met Ledverlichting. LED’s hebben de conventionele verlichtingsmarkt overgenomen om redenen zoals: verminderd energieverbruik, kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur. Ze zijn ook relatief goedkoper. Bovendien kunnen ze jaarlijks veel stroom besparen. Veel elektriciens bevelen dan ook Ledverlichting aan vanwege hun indrukwekkende voordelen ten opzichte van traditionele verlichting.

Niko Beam is vergelijkbaar met natuurlijk daglicht

De Nikko Beam heeft een ​​CRI (kleurweergave-index) hoger dan 90. Een CRI-waarde is de mate waarin een LED de kleuren van een object kan afstemmen op de werkelijke kleuren bij natuurlijk daglicht. Dit betekent dus dat hoe hoger de CRI-waarde, hoe hoger de lichtbron in de natuurlijke weergave is. De Nikko Beam is geschikt voor musea en kledingwinkels, maar ook voor plekken waar natuurlijk licht nodig is voor schilderijen of kunstwerken. Je zou graag Nikko verlichting in je kledingwinkel willen, omdat deze net als natuurlijk licht de kleding aanlicht. Je klanten krijgen precies de stijl en kleur van de kleding die ze kopen, zonder dat het er anders uitziet als ze thuiskomen.

Waarom Nikko Beam perfect is voor musea

Verlichting is belangrijk in het museum. Het gebruik van geschikte verlichting helpt om de aandacht te vestigen op kunstwerken en tegelijkertijd te voorkomen dat de kunst wordt beschadigd. Het blootstellen van kunstwerken aan slecht licht kan ook de kwaliteit beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om leds zoals Niko Beam in een museum te gebruiken. Als je het museum verlicht met een Nikko Beam, laat de kunst zijn kleuren eruit springen, precies zoals in natuurlijk licht. Daarnaast heeft deze verlichting een lange levensduur. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *