Loading...
Geen categorie

Welke toeristische attracties vind je in Santa Eulalia?

Als je in alle rust en zonder drukte van het landschap op Ibiza wilt genieten, moet je naar Santa Eulalia gaan. Deze stad heeft meestal maar een paar toeristen. Deze bestemming is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een rustige plek om te bezoeken. Het biedt niet alleen geweldige toeristische attracties, maar deze stad heeft veel winkels en restaurants met lagere prijzen dan die in andere steden op Ibiza. Het belangrijkste kenmerk van dit gebied is de lange boulevard met een kleine haven. Je kunt deze locatie bereiken met de bus of een auto huren. Wat zijn dan de aantrekkelijke bestemmingen in Santa Eulalia Ibiza? Hier is een korte uitleg over.

Toeristische attracties verkennen

Een weekend Ibiza wordt nog spannender als je de berg Puig de Missa bezoekt. Je vindt er een prachtige kerk en prachtige witgekalkte huizen. Na een bezoek aan de kerk, kun je naar het etnografisch museum van Barrau gaan, gelegen in de buurt van de kerk. Daarnaast kun je heerlijk flaneren over de prachtige boulevard. Deze wandelboulevard wordt omzoomd door palmbomen. Je vindt er veel winkels, bars en restaurants. Santa Eulalia biedt ook veel prachtige stranden. Verschillende stranden die je moet bezoeken zijn Aigues Blanques, S’Estanyol en Cala Nova. Om van het prachtige uitzicht vanaf zee te genieten, kun je een boot huren om de prachtige kustlijn te zien. Daarnaast kun je verschillende watersporten beoefenen zoals surfen, kajakken, zeilen en snorkelen. Bovendien kun je genieten van een onvergetelijke ervaring door een veerboot te nemen naar verschillende bestemmingen zoals Es Canar, Ibiza-stad, Cala Pada, Cala Llonga of Formentera.

Winkelen op de hippiemarkt

Je reis is niet compleet zonder te gaan winkelen. In Santa Eulalia vind je de populairste hippiemarkt van Ibiza: Punta Arabi en Las Dalias. Op deze markt kun je allerlei soorten handwerk, kunstwerken, kleding en schoeisel kopen. Je kunt je vermaken met concerten en andere aantrekkelijke shows op deze markt. Je kunt souvenirs van hoge kwaliteit kopen voor een betaalbare prijs op de hippiemarkt. Over accommodaties hoef je je geen zorgen te maken als je deze stad bezoekt. Dat komt omdat er veel hotels beschikbaar zijn in Santa Eulalia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *